Fogyókúra, méregtelenítés

Téged is gyötör a súlyfelesleg, ezért már mindenféle fogyókúra módszert kipróbáltál?

Hiába sportolsz, gyötröd a testedet, kínzod magad az éhséggel, nem mozdul a mérleg?

Sokféle méregtelenítő kúra, vagy fogyókúra módszer kering az interneten. 90 napos diéta, Atkins diéta, Citrom kúra, Leves kúra, csak hogy néhányat említsek. Nem véletlen, hisz a mostani táplálkozásunk következménye, hogy ilyen sok az elhízott ember.

Fogyókúra, vagy méregtelenítés? Ez a két fogalom szorosan összefügg egymással. Egy jó méregtelenítő kúra jelentős fogyást eredményezhet, hisz szervezetünk megszabadul a felesleges salakanyagoktól is.

A Biocom Reg-Enor készítménye ideális máj- és epeméregtelenítő hatású. Nem csak emésztési problémák, de számos bőrprobléma, candida gomba okozta tünetek esetén is kiváló hatást lehet elérni a Reg-Enor kúrával.

Az Immun Supreme Algakomplex Chlorella alga tartalma hozzájárulhat, hogy szervezetünkből távozzanak a lerakódott nehézfémek. Az algafogyasztók népes tábora jelentős fogyásról is beszámoltak.

Nagyon fontos, hogy nincs eredményes méregtelenítés megfelelő vízfogyasztás nélkül, hiszen ha nem iszunk elegendő vizet, akkor a méreganyagok nem tudnak kiürülni a szervezetünkből.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*