Energy Protektin krém

A Protektin széles körben alkalmazható bioinformációs, regeneráló hatású krém, magas gyógynövény- és Podhajska hőforrásból származó termálvíztartalommal.

Protektin_krem

Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép energetikai pályáit befolyásolja és harmonizálja, az összekötő és az úgynevezett Yang derékövet irányító pályával egyetemben. Jótékony hatást fejt ki azon megbetegedések ellen, amelyek ezen pályák elégtelen működéséből erednek.

Kiemelt hatásterületei:

kiütések, akne, ekcéma, szemölcsök, gomba, ultraibolya (UV) sugárzás.

Alkalmazása az alábbi problémák esetén segíthet:

ekcémás, érzékeny, kiütésekre hajlamos bőr, akne, herpesz, pikkelysömör, övsömör, allergiás kiütések, bőrgyulladás, nehezen gyógyuló sebek. Nyugtatja a viszkető bőrt, elősegíti a gombásodás megelőzését. Kiegészítő szerként festékhiányos bőr (vitiligo) esetén is jótékony hatású.

A benne levő tőzegkivonat növeli a bőr ellenálló képességét a különböző sugárhatásokkal, például napégéssel, túlzott szoláriumozással szemben. Onkológiai betegségekben szenvedő emberek sugárterápiája előtte és után ugyancsak alkalmazható. Máj-, epehólyag-, gyomor-, lép- és hasnyálmirigypanaszoknál jól kiegészíti a Regalen gyógynövény koncentrátum szedését.

 


 

Energy Protektin gyógynövény krém részletes ismertetője és alkalmazása

 

 • jelentős segítséget nyújt ekcéma, a legkülönbözőbb viszkető és gennyes bőrbetegségek, kiütések, herpesz, akne és szennyezett bőr esetén;
 • hatékonyan gátolja a gombás fertőzés terjedését;
 • támogatja a gyulladt és nehezen gyógyuló sebek kezelését;
 • kiváló kiegészítő készítmény a vitiligo (a bőr körülírt helyein mutatkozó festékhiány) kezelésekor;
 • mérsékli az allergiás bőrpanaszokat (csalánkiütés, rovarcsípés), valamint nyugtatja a bevörösödött és pigmentes bőrfoltokat;
 • jól kezelhető vele a szemölcs és a tyúkszem, anyajegyekre is alkalmazható;
 • emésztési probléma vagy elégtelen epeműködés esetén az epehólyag tájékára, vagyis a jobb bordaív alá kell kenni;
 • védi a testet a káros sugárzásokkal szemben (UV, elektromágneses sugárzás stb.);
 • csillapítja a fejfájást, a lelki-érzelmi feszültséget és a stresszt (a halántékra kenve);
 • remek segítséget nyújt nemcsak diákoknak, hanem mindenkinek, aki a munkája során megerőlteti a szemét;
 • javítja a körmök és a haj minőségét.

A Protektin gyógynövény krém jelentősége a lelki egyensúly szempontjából

Támogatja a kreativitást, az alkotókészséget és az eredeti gondolkodást. Csillapítja a harag, az impulzivitás, a düh és az ingerültség érzését. Segítséget nyújt ellentmondásos személyiség, lelki kiegyensúlyozatlanság és nehéz élethelyzetek esetén. Beindítja a gyógyító, valamint a védelmi folyamatokat, és hatása mindig a leggyengébb pontra összpontosul.

A Protektin gyógynövény krém alkalmazása

A krémet lokálisan, a problematikus helyeken, nagyon vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk. Könnyen szétkenhető, majd vízzel egyszerűen lemosható. Továbbá felkenhetjük az adott szervek feletti bőrre vagy a szervek reflexív zónáira és energia-pályáira.

Komoly egészségügyi problémák esetén mindig konzultáljon orvosával.

Amit érdemes még tudni az Energy Protektin gyógynövény krémről

A Protektin széles körben alkalmazható bioinformációs, regeneráló hatású krém, magas gyógynövény- és Podhajska hőforrásból származó termálvíztartalommal. Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép energetikai pályáit befolyásolja és harmonizálja, az összekötő és az úgynevezett Yang derékövet irányító pályával egyetemben. Jótékony hatást fejt ki azon megbetegedések ellen, amelyek ezen pályák elégtelen működéséből erednek.

A Protektin egyedülállóan regenerálja a bőrt. Ez a kivételes hatás a készítményben levő természetes és már kipróbált anyagoknak köszönhető. Alapja a Podhajska hőforrás termálvize. Ebben a harmadkori tengervízben nagy arányban fordulnak elő elemek és ásványok. Regenerációs hatóereje tartósabb és mélyebb, mint a Holt-tenger vizének hatása. Sót tartalmaz, amelynek külső alkalmazása esetén fertőtlenítő, gyulladásgátló, vérbőséget biztosító és tisztító hatás érhető el. Harmonikus összetételben tartalmaz továbbá bór- és szilikátsavat, magnéziumot, cinket, jódot, lítiumot, kalciumot, krómot, káliumot, brómot, fluort, stronciumot, rubídiumot, titánt, vasat, rezet és más ásványi elemeket.

A Protektin olyan elemekből és ásványokból áll, amelyek bizonyítottan pozitívan hatnak az ekcémára, kiütésekre, illetve egyéb bőrbetegségekre. Több ismert esetben különböző bőrbetegségek ezen víz használatának köszönhetően fokozatosan eltűntek a bőrről, a betegek meggyógyultak. A Protektin hévíz tartalma 50%-os.

A bioinformációs krém hatóanyagainak mennyisége további növényekből kivont anyagokkal bővül. A vízben található macerált növények további értékes anyagokkal gazdagítják a Protektint. Ezen anyagok bőrre kifejtett pozitív hatása ugyancsak közismert. Az ilyen gazdag növényi hatóanyag-tartalmú gyógyír igen ritka. A krém jelenlegi összetétele igen pontos munka eredménye és nem meglepő, hogy a benne lévő parfümnek is megvan a maga szerepe. A krém ezáltal a bőr regenerációjának elősegítésén kívül illatosít is. A gyantaolaj egészen különleges hatást fejt ki a különböző mikroorganizmusokra, valamint a bőrsejtek regenerációjára. A gyantasav is nagyban elősegíti a regenerálódást.

A Protektin borecetet is tartalmaz. Ez 100%-ig természetes anyag, különböző kiütések esetén igen rövid idő alatt hathatósan megszünteti a viszketést. Ehhez azok a hűsítő érzetet keltő éteri olajok is hozzájárulnak, amelyek részei a parfümnek.

A borecetnek igen jó antibakteriális és gyulladásellenes hatása van. Megelőzi a gombásodást és segít a felhám helyes pH értékének megtartásában. Úgynevezett AHA együttest tartalmaz, amely kedvezően befolyásolja a felhám regenerálódását. Az Energy Biotechnology cég laboratóriumaiban létrehozott gyógyító, biológiailag aktív anyagok előmozdítják a kiütések gyorsabb eltüntetését és a beteg felhám (pl. bőrelváltozás) gyógyulását.

Elsősorban energinekről van szó, amelyek a poliszaharidok speciális fajtái. Ezek többek között ellenállnak a különféle sugárzásoknak. Alkalmazásuk sömör és herpeszvírus ellen felgyorsítja a bőr regenerálódását. Az energin közvetlenül hat a vírusokra.

A Energy Protektin humin anyagokat (azaz harmadkori növényekből és tőzegből származó kivonatokat) is tartalmaz. Ezek az elemek is ellenállóak a sugárzással szemben és hatékonyan likvidálják a herpesz vírust. A krém további nagy előnye, hogy könnyen lemosható. A Protektinben található gyantát évszázadokon át használták nehezen gyógyuló sebek gyógyítására, valamint mumifikálásra. Ez is az anyag antibakteriális, antimikrobiális és gombásodás-csökkentő hatásáról tanúskodik. Mirhát és tömjént (ezen anyagok értéke az aranyéhoz fogható) már az ókori Egyiptomban is használtak. Sárkányvért (ez is gyantaféle) pedig a Kanári Szigeteken alkalmaztak. A legújabb kísérletek alátámasztották a gyanta már ismert jótékony hatásait, és továbbiakat fedeztek fel, mint pl. gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antioxidációs, immunstimulációs hatásokat.

A következő gyanta dammár illetve kopál néven ismert. Ez az anyag megakadályozza a gombásodást. Az igen kellemes illatú gyantát vagy a dammár fa törzséből (amely az erankáriák közé tartozik) frissen, vagy a földből szerzik. A bőrtisztító Protektin használatát a Pentagram regeneráló készítménnyel együtt ajánljuk. A bőr minősége – feszesség, rugalmasság – a tüdő működésétől függ. A tüdő működése a Vironal és Drserin készítmények segítségével javítható. Használatukkal Ön sokat tesz bőre egészségéért. A Renol segít eltüntetni vagy csökkenti a bőrelváltozásokat, kiütések, az ekcéma esetén segít a Regalen, Renol és a King-Kong krém. A King-Kong elsősorban smilaxot tartalmaz. Smilax öt hónapos rendszeres használata mellett 70%-os siker sömör ellen. Kóros bőrelváltozások és elhanyagolt bőr esetén a Protektin rendszeres használatát ajánljuk.

A biológiailag aktív növényi anyagok, ásványok, bioinformációk összességét az energetikai pályák harmonizációjára lehet használni máj-, epehólyag panaszok, gyomorbántalmak, lépproblémák, nyálmirigy-megbetegedések esetén. Jó hatással van az ekcémás illetve kiütésekre hajlamos bőrre. Nyugtatja a bőrt viszketés esetén és hatékonyan gátolja a gombásodást. A termálvíz, a természetes gyanták, a gyantaolaj regeneráló hatásai felhasználhatóak bőrelváltozás, sömör, bőrtuberkulózis, allergiás kiütések, bőrgyulladások, nehezen gyógyuló sebek esetén, valamint kiegészítőként a vitiligo gyógyításánál. A tőzeg és energin kivonatok növelik a bőr ellenálló-képességét a különböző sugárzásokkal szemben, például rákos betegek besugárzása esetén, valamint szoláriumozás közben. Némely esetben a Protektint fel lehet használni az öregedés jeleinek csökkentésére olyan homeopatikus terápiákban, ahol a szimptómák elnyomása nem következett be, de csak abban az esetben, ha a reverzió a bőrkiütések rosszabbodásával jelentkezik. Az Energy cég a Regalen, a Renol és King-Kong készítményekkel való együttes használatát javasolja.

Protektin gyógynövény krém összetétele:

Gyógynövénykivonatok (kb. 48%)
közönséges gyujtoványfű,vérehulló fecskefű, nyúlszapuka, mezei zsurló, tejoltó galaj, háromszínű árvácska, fekete nadálytő, nagy bojtorján, kálmos, gólyaorrfű, füstike, japánakác, csukóka, kecskeruta, igazi édesgyökér, csarab, arália, sárkányvérpálmaI

llóolajok
édeskömény, tealevél, ámbra, nagyvirágú bársonyvirág, vetiver, kardamom, levendula, rózsaillatú muskátli, ánizs, kámfor, csillagánizs, tuja és gyömbér

Egyéb anyagok
podhájskai termálvíz, len-, szója-, ligetszépe-, ricinus- és amerikai mogyoróolaj, perui balzsam, kálium-humát, Helix pomatia és Eisenia foetida kivonata, retinol, béta-glükánok, lecitin, valamint mirha, százszorszép, tömjén és sárkánycserje kivonatok kombinációja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük