A toxikológus gyógyszerész, természetgyógyász szemével

2010-05-25 0 By Gyogynovenykiraly.hu

Toxikológus gyógyszerészként, fülakupunktúrás addiktológusként és fitoterapeuta természetgyógyászként dolgozom, nemrég nyitottam meg a saját rendelőmet, de már ötödik éve foglalkozom Energy termékek forgalmazásával és bemérésével. Szeretném közreadni kedvező tapasztalataimat.

A NELSON SCIO biorezonanciás analizátorral pontosan bemérhetők a csakrák és a meridiánok energiablokkjai és a hormonális anomáliák. Teljes gerincoszlop tesztet készítek, ami nagyon fontos a szervkapcsolatok miatt. A savasodás mértéke és a bélflóra egyensúlytalanságok, az ásványianyag- és vitaminhiányok, valamint a toxikus lerakódások alapján jól behatárolható, hogy mely Pentagram® cseppek szükségesek, a hozzájuk tartozó kérmekkel együtt.

Hatékonyan a Candida gomba ellen

A hozzám forduló emberek szervezetében gyakran elszaporodott a Candida gomba, amit szintén tesztelek. Ez irányú terméktapasztalataim és javaslataim: DRAGS IMMUN, napi 15 csepp, mert itt már a tápcsatorna gyomor szakaszán Helicobacter baktérium túlsuly van. Emellett GREPOFIT kapszula, 3×2, majd azonnal PROBIOSAN, 3×1, CHLORELLA, napi 9 szem – és ehhez társul egy teljes táplálkozási és életmód-tanácsadás. Természetesen ezeket esetleg fel kell váltani más gombaölő szerrel, mert a rezisztencia itt is jelentkezhet.

Nagyon sokan aztán állandó PROBIOSAN és CHLORELLA szedőkké váltak, mert mindkét készítmény minősége, hatóanyag-tartalma nagyon jó árral párosul. Nincs a piacon máshol ilyen termék, és ez vonatkozik a GREPOFIT-ra és a DRAGS IMUN-ra is.

Szeretnék az egyik legutóbbi, nagyon pozitív kimenetelű esetemről beszámolni. Itt is csak dicsérni tudom a felhasznált Energy termékeket, mert nagymértékben hozzájárultak a gyors és komplikációmentes gyógyuláshoz. Egy 33 éves aktív focista az edzésen csúnya bokatörést szenvedett. Miután rögzítő gipsszel látták el, hozzám fordult, így mentesült a szintetikus készítmények kellemetlen mellékhatásától. Rögtön kapott egy másfél órás gépi kezelést, majd RENOL-t, 3×4 cseppet, CHLORELLA-t, 3×3-at, éjszakára pedig 1 kapszula PROBIOSAN-t. A kezelést kéthetenként ismételtük.

Gyors javulás – mellékhatások nélkül

Tíz nap múlva levették a gipszet, kapott egy gipszpótló, korszerű bandázskötést, merevítővel. A bőrön át történő méregtelenítést, a nyirokrendszer erősítését napi kétszeri ARTRIN Profi krém használatával értük el. Ezt az óriás tubust szinte ilyen esetekre találták ki, mert igencsak pénztárcakímélő, a beteg az egész lábát tudta kenni (vesemeridián) combtőig, valamint a vesék tájékát. Mindezt minden este BALNEOL-os kádfürdővel egészítette ki, valamint a bokarészre BALNEOL-lal átitatott gézlapocskákat helyezett fel. Reggelre teljesen ödémamentes volt. Mivel ülőmunkát végzett, napközben csak arra kellett ügyelnie, hogy ne lógassa a lábát, így ebben az időszakban még táppénzre sem kellett mennie.

Ennek az esetnek a további tanulságai: a fájdalommentesség, a 6 hetes gyógyulás nem terhelte meg a tápcsatornát és a bőrt a szintetikus tablettákkal és kenőcsökkel, valamint igen jól lehetett a gépi kezeléssel energetizálni a szervezetet, az ásványi anyagok felszívódása nem károsodott – ami egy csonttörés esetén nagyon fontos dolog! Hat hét elteltével a fiatalember elkezdte a kímélő edzést! Jelenleg használja a RUTICELIT krémet a teljes lábán, és napi 2×1 SKELETIN-t (hogy elősegítse a kalcium beépülését a csontokba).

A KOROLEN valóban csúcs

Dohányzásról való leszoktatást is végzek a géppel. Kezelés után, ha már nagyon hosszú ideje dohányzik az illető, mindig javaslom a KOROLEN-t, mert egyrészt nyugtat (macskagyökér-hatás), másrészt a stresszes feszültséget már 5 nap után oldja. Fontos, hogy fokozza a testből a nikotin kiürülését – segítségével szinte minden esetben sikerül megszabadulni a dohányzástól. Ilyenkor sokszor még VIRONAL-t is javasolok.

Táplálékallergia tesztet is igen gyakran kell végezni, főként hiperaktív, allergiás és asztma gyanús felnőtteknél és gyerekeknél. Ezen esetekben nagyon hatásos a VIRONAL, a PROBIOSAN és a CHLORELLA. Számos gyermek gluténérzékeny. Miután elvégzem a tesztet, és fény derül erre, a táplálkozási szokások megváltoztatása nyomán már 2 hét alatt eredmény mutatkozik. Kiegészítésként ehhez adok REGALEN-t, 3×3 cseppet.

Ha van bőrtünet, ami általában jelentkezik, mert ezzel keresik fel a bőrgyógyászt, akkor a PROTEKTIN krém és BALNEOL-os fürdő valóságos csodát művel. A bőrön keresztül történő méregtelenítés (detoxikálás) már egyhetes rendszeres használat esetén is bizonyított. Sokféle termékkel találkozom a piacon, állandóan bombáznak az ajánlatokkal, de mindig rá kell jönnöm, hogy az ENERGY készítményeknél kell maradnom, mert megbízhatóak és – ezt már másodszor írom le – az ár–érték arányuk kiváló!

Molnárné Dr. Annus Erzsébet
toxikológus gyógyszerész, fülakupunktúrás addiktológus,
fitoterapeuta természetgyógyász
Keszthely


Forrás: Energy Vitae magazin 2010. májusi száma