Allergia gyógyítása természetes módszerekkel

2019-02-05 0 By Gyogynovenykiraly.hu
Allergia gyógyítása természetes módszerekkel

Az allergia nem más, mint az immunrendszer “tévedése”: ártalmatlan anyagokat minősít betolakodónak, majd felveszi ellenük a harcot. Az allergia korunk egyik civilizációs népbetegsége, fizikai szinten a rosszul értelmezett és túlzott higiénia, valamint táplálkozásunk, életvitelünk torzulásának következménye, mely a közhiedelemmel ellentétben gyógyítható.

Az allergia a szervezet túlzott védekező reakciója olyan anyagokkal szemben, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltatnának ki.

Ilyen anyagok lehetnek a:

  • pollen,
  • állati szőrök,
  • atka,
  • penészspórák,
  • élelmiszerek,
  • gyógyszerek,
  • nehézfémek stb.

Az allergia lelki háttere önmagunk ellen fordított agresszió, szeretet- és elfogadáshiány. Valakivel vagy valamivel szemben ellenszenvet, agresszivitást élünk meg. Azért vagyunk allergiásak, mert nem fogadjuk el énünk egy részét, és ez igen erőteljes tudatalatti ellenállás magunkkal szemben. Elutasításunk tárgyát próbáljuk meg inkább elfogadni.

Többféle allergia egy közös alapra vezethető vissza, ez pedig az immunrendszer túlérzékenysége és a szervezetet ért megterhelés következménye.

Immunrendszerünk 70-80 százaléka a bélflórához kötődik.

Általános elv, hogy a saját szervezetünk gyógyít, mi csak a támogatást adjuk meg ehhez. Az allergiák nagy része mikrobiológiai egyensúlyvesztésre vezethető vissza (pl. candida). Előzménye a szervezet elsavasodása.

Fontos az allergének kiiktatása az életterünkből és a táplálkozásunkból, valamint táplálkozásunk átállítása – több zöldség, gyümölcs, kevesebb állati fehérje, sok folyadék (napi 2-3 liter) fogyasztása. Rendszeres mozgás, fizikai aktivitás (hetente legalább 2 alkalommal intenzív, izzadással járó mozgás végzése).

Az Energy termékkínálata közül a PERALGIN és a VIRONAL készítmények alkalmazását javasoljuk:

Vironal gyógynövény koncentrátum
Peralgin allergia