Élvonalban maradni – babavárás az Energyvel

2018-07-18 0 By Gyogynovenykiraly.hu
Élvonalban maradni – babavárás az Energyvel

Rohanó világunkban az elmúlt 20 évben, amikor az elfelejtett ősi tudás, az eltitkolt ősi gyógymódok kerültek napvilágra, a gyógyulni vágyók az alternatív gyógymódok sokaságával találkozhattak. Az „oszd meg és uralkodj” azért benne van a „pakliban”…

Aki tájékozódik, annak rövid idő után rá kell jönnie, hogy minden, ami létezik csodálatos – de csak egy bizonyos területen képes hatni. Ha azt mondom, hogy közel 20 éve az ENERGY termékek még mindig „monopolhelyzetben” vannak, akkor talán nem estem túlzásba. Ugyanis rajta kívül még mindig nincs a piacon olyan cég, amelynek a termékkínálata a létezés mindhárom szintjét érintené: test, lélek és szellem. Mindemellett figyelembe veszi az alábbi törvényszerűségeket.

» Minden, ami a Földön van, energia és rezgés.

» Ma a betegségek több mint 90%-a gyulladásos eredetű (magas vérnyomás, PCP, SMP, allergia, ciszta, mióma, daganat, cukorbetegség, meddőség, szervi megbetegedések stb.)

» Minden betegség hátterében meghúzódnak lelki okok (l. erről az 5 elem tanát, mely alapfilozófiánk a gyógyításban).

» Minden gyógyulási folyamat alapja, hogy az „okozóból” induljunk ki (lásd U-SIN térkép) vagy alkalmazzuk az állapotfelmérés számos módszerét.

Régóta tudjuk, hogy „a halál a vastagbélben lakozik”. Ugyanis rengeteg a táplálkozási ártalom, a mérgező anyag (permet, adalékanyagok, E-számok, gyógyszerek stb.), ennek következtében az emberek el vannak savasodva. A lúgosítást nem savcsökkentőkkel és a lúgosítás extrém módon történő alkalmazásával kellene megoldani, mert akkor átesünk a „ló másik oldalára”. Inkább olyan termékeket ajánlott fogyasztani, amelyek a szervezet anyagcsere-folyamatait a lúgosítás irányába terelik. (l. az ENERGY Pentagram® koncentrátumait és más termékeit: CYTOSAN, FYTOMINERAL, algákat tartalmazó készítmények stb.)

A regenerációt érdemes a szervábra figyelembevételével alkalmazni. Nem az a valami, ha dicshimnuszokat zengünk, hanem az, ha megtapasztaljuk a pozitív változásokat, és ezeket visszaigazolják a fogyasztók. Hála Istennek, nekem bőven van ilyen a tarsolyomban.

MÉHELTÁVOLÍTÁS HELYETT GYERMEKÁLDÁS

Az ENERGY termékek nagyon sok nőnek adták meg az anyaság örömét és a nőiesség megélésének lehetőségét. Most két ilyen esetről szeretnék beszámolni: az első 10 évvel ezelőtt, a második 2016 nyarán történt. A hozzám forduló hölgyek panaszai: erős vérzés, mióma. Az orvos mindkét esetben a méh eltávolítását javasolta.

Az általam felkínált gyógymód:

I. kúra: Méregtelenítés, parazitairtás REGALEN reggel és este evés előtt 20 perccel 2×3 csepp, majd egy hét után 2×5 csepp. Ébredéskor 1 szem CYTOSAN + 2 dl langyos víz, lefekvéskor 1 szem kibontva 2 dl vízben. DRAGS IMUN 3×7 csepp vagy 2×10 csepp evés után 20 perccel. (Este 18 óra után ne étkezzünk). Ajánlott reggel lenmagolaj 1 evőkanállal, melyet a CYTOSAN-nal együtt kell bevenni.

II. kúra: A hormonrendszer harmonizálása, felépítés GYNEX délelőtt és délután 2×3 csepp, egy hét után 2×5 csepp. FYTOMINERAL 2×10-15 csepp (nyomelemek, ásványi anyagok pótlása). Az élőflóra regenerálására 2-3×1 szem PROBIOSAN INOVUM. Javasolt vitaminok: C-, E-, K2-, B-, D3-vitamin (VITAFLORIN vagy REVITAE). Mindkét esetben a 2. illetve 3. hónapban a mióma helyett egy gyermek volt a méhben.

A  gyermek megszületett, egészséges, fogyasztja az ENERGY termékeket (VIRONAL, FYTOMINERAL). A második gyermek születését tavaszra várjuk.

MEDDŐSÉG? NEM, ANYASÁG!

Van még egy érdekes eset, aminek az eredménye gyermekszülés, boldog anyaság lett. Ebben az esetben a fiatal nő nemcsak meddő volt, hanem 6 éve menstruációja sem jelentkezett. A beültetések eredménytelennek bizonyultak, a hölgy lelkileg már összeomlott.

Az általam ajánlott kúra:

1.) Méregtelenítés: REGALEN 2×3 csepp, majd 2×5 csepp, lefekvéskor 1 szem CYTOSAN kibontva, 2 dl vízben. Éhgyomorra 1 evőkanál lenmagolaj + 2 dl langyos víz. PROBIOSAN 2×1 szem evés után. Közben moxakezelés naponta egyszer (a méh és a petefészek tájékán). Már két hét után megjött a vérzés.

2.) A  túl sok félelem amiatt, hogy elhagyja a párja, szükségessé tette a vese regenerálását. Ezt 2 hét szünet után kezdtük el: RENOL délelőtt és délután 2×3, majd 2×5 csepp, FYTOMINERAL 2×10  csepp, élőflóra regenerálás 2×1 szem PROBIOSAN INOVUM. Itt már nem kellett a moxa, csak addig alkalmaztuk, amíg a vérzés meg nem jött.

3.) GYNEX délelőtt és délután 2×3, majd 2×5 csepp, FYTOMINERAL 2×10 csepp + 2 dl víz. Ennél a kúránál már a második héten áldott állapotba került. (A  GYNEX-et abbahagyta!) Most várja a második gyermekét Ausztráliában.

Hát igen… Csúcs ez az ENERGY! Szeretettel:

CSANÁDI MÁRIA természetgyógyász, Szeged

Vitae magazin 2017. februári száma