Fontos információk, kérdések – válaszok

Az Energy cég készítményei páratlanul hatékonyak. A készítmények harmonizálják a testet, támogatják a kiválasztó szerveket, a homeosztázist helyreállító folyamatokat, és energiát adnak a tudatnak a problémák megoldásához.

Az Energy cég az egészség fenntartására, a betegség megelőzésére, az orvosi kezelés kiegészítésére ajánlja termékeit. Ha Ön betegnek érzi magát, először mindig forduljon orvoshoz!

Miért kell ezt tenni?

Az orvos megállapítja mi a probléma, ez a diagnózis, és a betegség súlyosságát. Az orvos által felírt gyógyszereket mindenképpen szedje be, az életmód tanácsokat tartsa be és a kontroll vizsgálatokon. A gyógyszer szedését, illetve adagolását csak orvos javasolhatja, ezért önkényesen soha ne hagyja abba. Ha a kontroll lelet javulást mutat, és jól érzi magát, kérheti az orvostól az adag csökkentését.

Mivel különbözőek vagyunk, előfordulhat, hogy ugyanara a problémára két embernek különböző készítmény fog beválni. Ezt már megszokhattuk a homeopátiás kezelések alatt. A test meg tudja gyógyítani magát, ha segítenek neki, és nincs maradandó károsodás.

Az Energy által használt gyógynövények a gyógyulási folyamatot támogatják oki szinten. A kiválasztó szervek munkája által tisztul a szervezet, az immunrendszer erősödik. A test öngyógyító erői aktívabbá válnak. Az energiaszint emelkedése szervezetünk minden területére eljut. Ha az egyik terület állapota javul, más helyen is javulás állhat be. Energia hiány esetén először ajánlott annak a cseppnek a fogyasztása, amelyeik az adott terület előtt van, tehát erősít.

Pentagram cseppekből egyszerre egy, vagy esetleg kétfélét szedjünk. Kivételt képez ez alól a Regalen és a Renol, melyeket nem szedhetjük együtt.

A megelőző adag 1-3 csepp, a kezelési adag 3-szor 2, 3, 5, 6, 9 csepp. Használjuk melléjük a megfelelő Pentagram krémeket is. A krémek kíméletesen, de hatékonyan hatnak az adott területre. A cseppnek megfelelő krémet, de másikat is használhatunk. A krémekből fürdőt is készíthetünk, ilyenkor borsónyi adagot teszünk a kádba. 20 perc fürdés felér egy gyógyfürdővel.

Krónikus állapotoknál, régi betegségeknél, idős emberek, gyerekek, érzékeny személyek 1 cseppel kezdjék, és 3 naponként egy cseppel folyamatosan emeljék az adagot saját adagjukig.

Túlérzékenység esetén a kúrát a Pentagram termékeknek megfelelő krémmel is lehet kezdeni. Heveny megfázásra, influenzára az adagot óránként adhatjuk, de figyelni kell a fokozott vízbevitelre. Így 3,5 napig, legkésőbb egy hétig szedhetjük.

Akut esetben, rövid ideig (egy hét) az adagot emelhetjük:

Gyereknek 3 éves kortól 3-szor 1, 2, 3, 4, 5 csepp.

Kisgyermekek Energyt ismerő természetgyógyász, vagy orvos felügyeletével három hónapos kortól kaphatnak 1 cseppet Vironalból.

1 éves gyereknek napi 3-szor két csepp, 3 éves naponta 3-szor 3 cseppet fogyaszthat.

Felnőttnek 3-szor 9 cseppnyi a maximális napi adagja.

Kezelési reakciók esetén a készítmény fogyasztását ne szakítsa félbe, hiszen csak egy visszaható regeneráló folyamatról van szó, amely pozitív tisztulási jelenség. Ilyen esetben türelemre van szükség, több vizet szükséges inni, és csak 1 cseppet bevenni. A gyógyuláshoz időre van szükség, a salak- és méreganyagok távozásával a betegség javul, vagy végleg meggyógyul.

A készítmények nem okozhatnak betegséget, semmilyen ártalmas anyag nincs bennük! Nem lehet túladagolni!

A kúra alatt fokozzák a vízfogyasztást!

Naponta legalább másfél-két litert meg kell inni ahhoz, hogy a méreganyagok eltávozhassanak a szervezetből. A gyerekeknek is elsősorban vizet, télen a víz mellé esetleg langyos gyógyteát jó inniuk. A vizet nem helyettesíti a szódavíz, üdítő, szörp, sem a tea.

Fontos! A kiegészítőként használt készítmények szedését a kontroll labor vizsgálat előtt 3 nappal hagyja abba, bármely cég bármely termékét is használja. Ebbe beleértendők a vitamin és ásványi anyag készítmények is.

Aki szeretné tudni, hogy számára melyik a legmegfelelőbb készítmény, ahhoz segítséget nyújt a logikai alapon, illetve a tapasztalatok alapján összeállított oldalunk:

Termékajánló betegségek szerint

Használhatóak az Energy készítményei antibiotikumokkal együtt?

Igen. A Vironal, Flavocel, Drags Imun, Grepofit használatával jobb hatás érhető el a kórokozókkal
szemben, és a Probiosannal kiküszöbölhető az antibiotikumok negatív hatása.

A gyermekem még csak 2 éves, használhatja a készítményeket?

Általában az Energy készítmények és egyéb táplálék kiegészítők használata 3 éves kortól javasolt.
Abban az estben, ha ennél kisebb korban szeretné gyermekének adni a készítményeket, konzultáljon háziorvosával.

Vannak az Önök készítményeinek mellékhatása? Amennyiben igen, milyenek?

A mellékhatás azt jelenti, hogy betegséget lehet kapni valamitől. Készítményeink száz százalékban
természetes összetevőkből állnak, és az alkotórészek mennyiségi aránya kicsi, ezért nincsenek mellékhatásaik. Gondot az jelenthet, ha a felhasználó allergiás valamelyik komponensre.

Hogyan használjam a koncentrátumokat akut esetekben?

 

Heveny állapotokban nagyobb adagot:
3-szor 5 cseppet, 3-szor 9 cseppet szedhet. Influenza esetén akár 2 óránként 5 cseppet is bevehet
sok folyadékkal.

Hogyan alkalmazzam őket krónikus megbetegedésekkor?

Krónikus állapotok, gyermekek és idősek esetében javasolt a kisebb adag, 2-szer 2 csepp, 3-szor 3 csepp.

 Miért kell az üveg tartalmát 21x felráznom, és mi történik, ha eltévesztem a számolást?

A készítmény felrázása azért fontos, mert ezzel dinamizáljuk az összetevőket, és biztosítjuk a növényi elemek tökéletes összekeveredését. Nem történik semmi baj, ha a készítményt nem pont 21x rázza fel.

Hígíthatom a készítményeket vízben (teában, kávéban)?

Tekintettel arra, hogy készítményeinkben bioinformációk vannak, némelyik hígítható vízzel, esetleg gyenge, hideg teával. Más folyadék erre a célra nem alkalmas, mert tönkreteszi a készítmények
hatását. Forró vízben ne higítsa a készítményt.

Alkalmazhatok több készítményt is egy időben?

A Pentagram készítményből egyet használhat, hozzá lehet kombinálni más cseppet, vagy a kapszulákból akár négyet is. Regalent és Renolt együtt nem ajánlott alkalmazni. A kombinációk mindig hatékonyabbak, mint ha valaki csak egyfélét szed.

Hogyan járjak el abban az esetben, ha már régóta használom a Korolent, de közben influenzás leszek, amikor is inkább a Vironalt kellene alkalmaznom?

Azt javasoljuk, hogy hagyja abba a Korolen használatát, és kezdje el a Vironal alkalmazását, amely akut esetekben nagyobb adagokban és gyakrabban szedhető. Ha elmúlt a fertőzés, térjen vissza a Korolenhez.

Mi történik, ha növelem a javasolt adag mennyiségét?

A Pentagram készítményei erős koncentrátumok, ezért nincs értelme nagyobb adagokban fogyasztani őket. A javasolt maximális adag 3-sor 9 csepp, kapszulákból 3-szor 1 db, Fytomineralból és Drags Imunból 3-szor 10 csepp. Ennél többet csak szaktanácsadó javaslatára ellenőrzés mellett szedhet.

Használhatom a készítményeket terhesség alatt?

Terhesség, szoptatás alatt használható készítmények:
Fogkrémek, Krémek, Biotermal fürdősó, Audiron, Piedin, Spiron, Caralotion, Flavocel, Fytomineral, Probiosan, Vitamarin, Skeletin, Barley, Chlorella

Szedhetek fogamzásgátlót, miközben használom a Gynexet?

Igen.

Állatoknak is adhatók az Energy készítményei?

A készítményeket állatok is fogyaszthatják.Ezt az állattartók, állatorvosok, és a gazdik tapasztalatai alátámasztják, legyen szó akár egészségügyi probléma kezeléséről (vesebaj, emésztési zavarok, fertőzések, ásványi anyag hiány, stb.), akár a különböző versenyek alatti teljesítménynövelésről.

Forrás: www.energyklub.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük