Egyéb gyógynövényes termékek

Az ENERGY kínálatában megtalálható további két gyógynövénykoncentrátum, a Stimaral és a King Kong. Ezek jellegzetesen adaptogén hatású készítmények, vagyis segítik a szervezetet a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodásban, az ezzel kapcsolatban jelentkező stressz oldásában. Energiát adnak, ha hiány van belőle, emellett nyugtató, szorongásoldó hatásúak.

Többek között megtalálhatók bennük a következő adaptogén gyógynövények:

leuzea, „aranygyökér” – Rhodiola rosea, arália, smilax, csukóka, schizandra, ginszeng.

Olyan hatékony biostimulánsokról van szó, amelyek elsősorban a szervezet nem specifikus védelmi
rendszerét, az anyagcserét és az ellenálló-képességet támogatják. Segítenek megbirkózni a testi és lelki terheléssel, illetve elősegítik az alkalmazkodást a megváltozott külső és belső körülményekhez. Javítják a kondíciót, az idegrendszer állapotát, az alvás minőségét, lassítják az öregedés folyamatát, és számos más előnyös tulajdonságuk van.

A mai világ egyre nagyobb követelményeket támaszt szervezetünk fizikai, de főleg pszichikai  teljesítményével szemben. Modern társadalmunkban rengeteg ember él állandó stressznek, túlterhelésnek, gyakori klímaváltozásoknak kitéve, szennyezett környezetben. Mindez nagymértékben kimeríti szervezetünk energiatartalékait. A biostimuláns és harmonizáló hatású gyógynövények hatékonyan csillapítják és ellensúlyozzák e negatív tényezők hatását. Előnyük, hogy hosszan tartó alkalmazás után sem  veszítenek hatékonyságukból, és intenzív stimuláló hatásuk ellenére
sem okoznak semmiféle függőséget.

Az Energy kínálatában két különleges, antiszeptikus készítmény is szerepel. Az egyik az Audiron, amely elsősorban fül- és hallásproblémák kiegészítő kezelésére javasolt. A másik a Spiron, amely spray formájában kapható, és levegőfrissítésre, valamint különböző tárgyak fertőtlenítésére szolgál. Ezek a készítmények kizárólag külsőleg alkalmazhatók.

Egyéb gyógynövényes termékek

Energy Audiron csepp

Energy Drags Imun csepp

Energy King Kong gyógynövény koncentrátum

Energy Spiron illóolaj spray

Energy Stimaral gyógynövény koncentrátum

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük