Étrend-kiegészítők

Az ENERGY étrend-kiegészítőinek kínálati palettája rendkívül sokszínű, és a klubtagok igényei alapján folyamatosan bővül. Ezek a készítmények a hatékony természetes anyagok egyedülálló
kombinációjának köszönhetően tűnnek ki a piac hasonló termékei közül. A folyadék formájú gyógynövény-koncentrátumok és a Flavocel kivételével, amelynek tablettáját el is lehet szopogatni, a legtöbb termék zselatin kapszula formájában kapható, ami megkönnyíti fogyasztásukat.


A készítmények hatásai lefedik az egészségmegőrzés legfontosabb területeit (emésztőrendszer, szív, érrendszer, agy, ízületek, allergia), és felhasználhatók regenerációra mind heveny  megbetegedésekben (Grepofit, Probiosan, Peralgin, Flavocel, Imunosan), mind pedig a krónikus jellegű, úgynevezett civilizációs betegségekben (Vitamarin, Probiosan, Skeletin, B!Omultivitamin, Geriatrim).

Több készítmény is javítja az agyműködést (Vitamarin, Celitin), mások pedig kiveszik a részüket az immunrendszer hosszan tartó támogatásából (Grepofit, Probiosan, Vitamarin, Flavocel, Peralgin, B!Omultivitamin, Imunosan).

Az Energy étrend-kiegészítői:

Energy BIOmultivitamin kapszula

Energy Celitin kapszula

Energy Cytosan Inovum kapszula

Energy Cytosan kapszula

Energy Fiotmineral ásványianyag koncentrátum

Energy Flavocel C-vitamin tabletta

Energy Geriatrim kapszula

Energy Grepofit (grapefruit) kapszula

Energy Imunosan kapszula

Energy Peralgin kapszula

Energy Probiosan kapszula

Energy Skeletin kapszula

Energy Vitamarin kapszula

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük