Gyógynövény koncentrátumok

Az ENERGY termékkínálatának alappillérét a Pentagram regeneráció rendszerének 5 természetes gyógynövénykoncentrátuma alkotja. Az említett rendszer, amely figyelembe az emberi test, lélek és szellem hármas egységét, a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra.

A bioinformációs készítmények egyidejűleg két fő szinten az emberi szervezetre. A gyógynövények hatóanyagai befolyásolják az egyes szerveket, az információs összetevők a biorezonancia révén az agykéreg alatti irányító központokra hatnak. A bioinformációk segítségével fokozódik a készítményekben jelen levő természetes anyagok gyógyhatása, és harmonizálható az emberi szervezet energetikai rendszere.

A készítmények megfelelnek az 5 természetes alapelem – Fa, Tűz, Föld, Víz – energiáinak, amelyek együtthatása a hagyományos orvoslás (HKO) szerint az egészség kulcsát jelenti.

 

 

E készítmények rendszere lefedi mind a meghatározott akupunktúrás pontokkal rendelkező – energiavezetéket (meridiánt), amelyeken keresztül támogathatjuk a méregtelenítés és a regeneráció folyamatát, elősegíthetjük a szervezet működésének harmonizálását.


Az Energy Pentagram gyógynövénykoncentrátumai

Energy Gynex gyógynövény koncentrátum

Energy Korolen gyógynövény koncentrátum

Energy Regalen gyógynövény koncentrátum

Energy Renol gyógynövény koncentrátum

Energy Vironal gyógynövény koncentrátum

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük