Energy Renol gyógynövény koncentrátum

Energy Renol bioinformációs, komplex gyógynövény koncentrátum 15-féle gyógynövényből.

Renol gyógynövény koncentrátum
Renol kiemelt hatásterületei: 

 – vese, 

 – húgyhólyag,

 – prosztata,

 – vérnyomás szabályozása,

 – nyirokrendszer,

 – mozgásszervek.

Alkalmazása – az alábbi problémák esetén segíthet:

Urológiai panaszok, húgyúti gyulladások, vizelési és prosztataproblémák, vesekő, az alsó végtag duzzanatai. Hasznos lehet magas vérnyomás, magas vércukorszint, szem környéki problémák, ekcéma, kiütések, akne esetén is. Nehézfém-mérgezésben segíti a szervezet méregtelenítését.


Jótékony hatású lehet továbbá reuma, köszvény, ízületi gyulladás (arthritis) és más ízületi problémák, gerincfájdalom, a gerinc oldalirányú ferdülése (scoliosis), Bechterew-kór, férfi terméketlenségi problémák, korai őszülés ellen. Támogatja a vese, a nyirokrendszer és az immunrendszer működését.

Az Energy Renol gyógynövény koncentrátum adagolástól függően 1-2 hónapig elegendő.

Kiszerelés: 30 ml


Az Energy Renol gyógynövény koncentrátum bővebb ismertetője, alkalmazása:

támogatja a szervezet méregtelenítését, antioxidáns és regeneráló hatású;
regenerálja a vesét, a mellékvesét, a húgyhólyagot, a prosztatát és a nyirokrendszert;
betegségmegelőző és gyógyító hatású a húgyhólyag és a húgyutak gyulladása, vizeletürítési problémák, vesebetegségek, valamint vesekő és néhány krónikus nőgyógyászati megbetegedés esetében;
gyermekkorban kiválóan alkalmazható többek között éjszakai vizelettartási problémáknál;
előnyösen hat prosztataproblémák, vizeletpangás következtében kialakult vizeletürítési problémák, férfi terméketlenség esetén; összességében jótékony hatást gyakorol a férfi nemi szervek működésére;
harmonizálja a mellékvese-működést, és segít normalizálni a vérnyomást;
hatékony a különböző mozgásszervi megbetegedések kiegészítő kezelésében (ízületi és gerincfájdalom, ízületi gyulladás – arthritis, kopásos ízületi betegség – arthrosis, reuma, köszvény és Bechterew-kór);
jótékonyan hat fejfájásra, valamint hallászavarokra;
ösztönzi a nyirokrendszer és az immunrendszer működését, segít eltávolítani a testből a nehézfémeket, megszünteti az alsó végtagok, valamint a szemhéj duzzadását;
allergiások és asztmások számára ugyancsak ajánlott;
segít meggyógyítani a különböző bőrbetegségeket, így az ekcémát, aknét;
javítja a fogak, a körmök és a haj állapotát, illetve megakadályozza a haj idő előtti őszülését;
kiválóan alkalmazható energiahiány és krónikus fáradtság esetén.

Renol jelentősége a lelki egyensúly szempontjából

A vesével és a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák a lélek és az érzelmek területén a következő módon jelentkezhetnek: képtelenség az ellazulásra, félénkség, bátortalanság, kétkedés, döntésképtelenség, szégyenlősség, nyugtalanság, érzékenység, türelmetlenség, cinizmus, reménytelenség érzése, nemtörődömség, könnyelműség, a hidegtől való undor. A felsorolt hangulatok és állapotok negatívan befolyásolják a vese és a húgyhólyag tevékenységét, a Renol pedig minden ilyen esetben alkalmazható harmonizációs készítményként.


Renol adagolás:


Használat előtt a szert alaposan fel kell rázni (21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a készítmény hatékonyságát.

 

Naponta 3×1 cseppet csepegtessünk, fél órával az étkezés előtt vagy után. Kiskanálra csepegtessen, és közvetlenül fogyassza, esetleg vízzel hígíthatja. A test méregtelenítése érdekében a regenerációs kúra alatt növelje a folyadékfogyasztást.

3 csepp naponta = megelőzésre szolgáló adag,
9 csepp naponta = regenerációs adag

Terhesség esetén csak az orvossal történő konzultálás után használjon regenerációs készítményt.

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, akkut betegségek esetében maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot addig, amíg a rosszabbodás meg nem szűnik, ezután térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert a romlás csak egy visszaható regeneráló folyamatot jelez, amely során előjöhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!


Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, de a kúra megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

3 hét használat után tartson 1 hét szünetet.

 

Némely esetben a regenerációhoz elegendő 1 csomag is; azaz egy hónapos adag, beleértve az 1 hetes kihagyást. Komolyabb problémák esetében jó, ha egy következő adaggal folytatja a kúrát.

Renol nem tartalmaz:

– tartósítószert,
– alkoholt,
– cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják.

 

Amit érdemes még tudni a Energy Renol termékről

Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.

A Renol bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettünk ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket speciális technológiával állítjuk elő.Nem tartalmaz tartósítószert vagy alkoholt, sem cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják. Vízben, illetőleg szeszben feloldott gyógynövényeket tartalmaz.

A Renol elsősorban a vese, a húgyhólyag, a lép energetikai pályáját, valamint a hármas melegítő ínizomzat pályát és a szívburok oldalágát befolyásolja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek.

A vese és a húgyhólyag pályájának elégtelen működéséből eredő tipikus szindrómák: torokgyulladás, magas láz, nyugtalanság, szívfájdalom, hideg lábak, híg orrváladék folyása, orrvérzés, könnyezés, gerincfájdalom, bordafájdalom és egy sor további probléma.

Az emberi test szerveit energetikai pályák kötik össze. A szóban forgó pályák osztják el a testben levő energiát, és a test egyes részei között információs csatornaként működnek. Abban az esetben, ha valamelyik szervünk működésében hiba lép fel, az adott szerv energetikai pályáján láncreakció indul, ezáltal a problémák nem csak a sérült szervben jelentkeznek, hanem testünk távolabb eső részeiben is megjelenhetnek. Amennyiben a szerv csupán energetikai szempontból sérült, az információs készítmény a hibát néhány másodpercen belül képes kiküszöbölni. A hiba kiküszöbölésével az adott probléma is megszűnik.

A növények, a kristályenergia, valamint a homeopatikus elemek összessége több irányban is pozitívan hat a szervezetre, támogatja a szervezet regeneráló képességének megújulását és a belső harmónia újjáélesztését.

Hogyan szabaduljunk meg félelmeinktől?

Abban az esetben, ha veseműködésünk károsodást szenvedett, a pszichika területén is gondok jelentkezhetnek: növekszik az ember félelemérzete. Ez különböző fóbiák kialakulásához vezethet: elkezdünk pl. félni a magasságtól, a zárt helyektől stb. A félelemérzet egészen addig elkísér bennünket, amíg veseműködésünk helyre nem áll. Ekkor az ember szinte kivirul, megszabadul a félelemérzettől, és élete örömtelibbé válik.

A vese fontos szerepet játszik a test méregtelenítésében. A vese szerv-párja a húgyhólyag. Ennek a két szervnek elsősorban az ásványokkal való gazdálkodás a feladata. A huszadik életév után a veseműködés egyre gyengül, ezért minél több gondoskodást, illetőleg regenerációra való lehetőséget kell biztosítani számára. A veseműködést kis mennyiségű sós élelmiszer fogyasztásával stimulálhatjuk, ezzel szemben nagyobb mennyiségű sós táplálék fogyasztásával ellenkező hatást váltunk ki. A vesében olyan aktív hormonok termelődnek, amelyek a csontvelőben levő vörösvérsejtek képződését irányítják, illetőleg részt vesznek a vérnyomást befolyásoló enzimek képzésében. A limfatikus rendszer hatékonysága is nagyban függ a veseműködéstől, így közvetve a vese felel a vér savas-lúgos egyensúly megtartásáért. Akkor, ha a vér pH szintje a megengedett határ alá esik, egészségünk komoly veszélybe kerül. A szóban forgó egyensúlyi állapotot étkezésünk is befolyásolja. Ezért jó minél több növényi eredetű táplálékot fogyasztani, mert az állati eredetű élelmiszerek terhelik a veseműködést, és ez befolyásolja a vér pH szintjét. Azért, hogy a vesék megfelelő módon elláthassák feladatukat, percenként kb. 1250 ml vérnek kell rajtuk átfolynia. Amennyiben szeretné megkönnyíteni veséjének helyzetét, ne fogyasszon túl sós, édes, erős vagy savanyú, illetőleg vegyszerekkel konzervált ételeket, mert mindettől vesénk nagy erőfeszítések árán tud csak megszabadulni.

A vese nagyon érzékeny szerv. Veleszületett energiát tárol, és ha az elvész, meghalunk Ezért jó, ha erősítjük a veseműködést, takarékoskodván a veleszületett energiával.

A Energy Renol éterikus olajok speciális elegyét és biológiailag aktív védőanyagokat tartalmaz.

Renol összetevők:

Tövises iglice – Anyagcserezavaroknál, vizenyősségnél, reumánál, húgykő és homok esetén, köszvénynél használatos.

Seprővirág – Dezinfekciós és vizelethajtó hatással bír. Vesekő és homok, húgyhólyag-gyulladás, prosztata-nagyobbodás, reuma, izületi fájdalom és duzzanatok esetében használatos.

Tárkonyüröm – Jódot tartalmaz, javítja az anyagcserét. Érzékeny belek estében használatos. Tonizáló és antiszklerotikus hatású.

Fekete bodza – Rutint tartalmaz, amely kedvezően hat az érfalakra, bél –és húgyhólyag-megbetegedéseknél alkalmazható. Pozitívan befolyásolja a kontaktekcémákat, C vitamint tartalmaz.

Nagy bojtorján – Reumánál, köszvénynél, krónikus ekcémáknál, emésztőrendszer gyulladásainál és húgykőnél használatos.

Sarkantyúka – Olyan természetes antibiotikumot tartalmaz, amely még a legkisebb koncentrációban is 46 féle Staphylococcus törzsre hat. Húgyúti fertőzésekre kiválóan alkalmazható.

Fekete ribizli – Támogatja az anyagcserét, magnézium-vegyületeket és B vitamint tartalmaz. Reumánál, húgyúti fertőzéseknél és húgyhólyag-gyulladásnál használatos.

Nehézszagú gólyaorr – Alkalmazási lehetőségei: véres vizelet, bélgyulladások, húgykő, vesebetegségek, ideggyulladások, isiász, duzzanatok, ekcémák, terméketlenség.

Subás farkasfog – Felgyorsítja az anyagcserét, máj- és vesebetegség, pikkelysömör, ekcémák és allergiák esetében használatos. Stimulálja a mellékveséket.

Madárkeserűfű – Köszvény, reuma, hasmenés, ekcémák, hörghurut, vese- és húgyhólyag-megbetegedések esetében használatos. Kiüríti a szervezetből a homokot és az apróbb köveket.

Közönséges aranyvessző – Főleg az urológia területén hasznosítható: vesebetegségek, férfi nemi szervek megbetegedésének (prosztata, herék) esetében, fehérjevizelésnél, köszvénynél, reumánál, húgykőnél, duzzanatoknál és gyulladásoknál.

Betyárkóró – Felhasználhatósága: köszvény, belső vérzés, húgyhólyag- és vesegyulladás, ekcéma, reuma, megfázás, prosztata problémák, onkológiai megbetegedések.

Bajnóca – Felhasználhatósága: reuma, duzzanatok, ekcéma, poliartritisz, húgyhólyag- és vesebetegségek. Gátolja a rothadási bomlást a bélben.

Orvosi vasfű – Pozitívan hat a máj, a vese és a lép működésére. Bőrbetegségekre, hörghurutra, valamint a háromhajlatú ideg neuralgiájára használatos.

Kisvirágú fűzike – Pozitívan hat az egész urogenitális rendszerre. Vese-, húgyhólyag- és prosztatabetegségekre használatos.

A Renol tartalmaz még növényi, ásványi és olajos eredetű információkat, pl. jáspist, moldavitot, fluoritot, ezüstöt stb.


Kiszerelés: 30 ml.


Figyelem!


Terhesség esetén csak az orvossal való konzultáció után alkalmazzon regenerációs készítményt.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.

Felhasznált irodalom:


MSD Orvosi kézikönyv a családban, Melania Kiadó, Budapest, 2001
Prof. dr. Petri Gizella: Gyógynövények és készítményeik a terápiában, Galenus Kiadó, Budapest, 2006
Rápóti–Romváry: Gyógyító növények, Medicina, Budapest, 1991
Dr. Nagy Géza: Betegségek gyógyítása gyógynövényekkel. Jegyzet a Természetgyógyászati Akadémia hallgatói részére, Budapest, 1996
Barbara és Peter Theiss: Erdők, mezők patikája, Mikrotrade Kft., Eger
Varró Aladár Béla: Gyógynövények gyógyhatásai, Pallas Antikvárium Kft., Gyöngyös
Dr. Michael Tierra: Gyógyfüveskönyv (eredeti kiadás: The way of Herbs, Simon & Schuster Inc.), Hunga-Print nyomda és Kiadó, Budapest, 1991
Ingrid és Peter Schönfelder: Gyógynövényhatározó, Holló és Társa, Kaposvár, 2005

A Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma által kiadott és az Európai Unió országain belül érvényes forgalomba hozatali engedély száma:

HEM-350-25.2.03/5982

 

Az Energy Renol gyógynövény koncentrátum adagolástól függően 1-2 hónapig elegendő.

Kiszerelés: 30 ml

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük