Energy Vironal gyógynövény koncentrátum

Energy Vironal bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 16-féle gyógynövényből.

Vironal gyógynövény koncentrátum

Vironal kiemelt hatásterületei:

– tüdő (nehéz légzés, légszomj, izzadás),
– légúti megbetegedések (köhögés, torokfájás, torokgyulladás, megfázás),
– arcüreggyulladás,
– influenza,
– vastagbél,
– lép
– vékonybél

Alkalmazása – az alábbi problémák esetén segíthet:

Légzési nehézségek, nátha, influenza, garat- és arcüreggyulladás, köhögés, asztma, allergia, torokfájás. Előnyös hatású lehet az emésztőrendszer különféle gyulladásai, a vékonybél és a vastagbél gyulladása, gyomor- és nyombélfekély, székrekedés, valamint Crohn-betegség esetén.


Támogatja a lép és a gyomor, az immunrendszer és a nyirokrendszer működését. Segíthet a legkülönbözőbb baktérium-, vírus- és gombafertőzésekben. Antibiotikum-kezeléssel egy időben is szedhető.

Az Energy Vironal gyógynövény koncentrátum adagolástól függően 1-2 hónapig elegendő.

Kiszerelés: 30 ml


 

Az Energy  Vironal gyógynövény koncentrátum részletes ismertetője, alkalmazása:

–  támogatja a szervezet méregtelenítését, antioxidáns és regeneráló hatású, elősegíti az izzadást.
–  megelőzi a fertőzés terjedését nyilvános helyeken (iskola, közlekedés stb.)
–  ösztönzi a tüdő, a vastagbél és a lép működését.
–  segít a vírusok és baktériumok okozta megbetegedések megelőzésében, valamint kiegészítő kezelésében (megfázás, nátha, vírusbetegségek, influenza, lázas állapotok, légzési nehézségek, köhögés, hörghurut, torokfájás, orrgarat-gyulladás, torokgyulladás, arcüreg- és orrmelléküreggyulladás, tüdőgyulladás, valamint gyomor- és bélpanaszok)
antibiotikumokkal egy időben is szedhető
kiegészítő szerként kiválóan alkalmazható gyermekbetegségek (skarlát, bárányhimlő) kezelésében, illetve az azokból való lábadozás idején
erősíti az immunrendszert és a nyirokrendszert, valamint a csontvelőképződést
jól alkalmazható emésztési panaszok, teltség, felfúvódás, a Helicobacter pylori baktérium okozta gyomor- és nyombélfekély, krónikus bélgyulladás, hasmenés esetén
jótékonyan hat a bőr küllemére, rugalmasságára, száraz bőrre.

 

Vironal jelentősége a lelki egyensúly szempontjából

 

A tüdővel és a vastagbéllel kapcsolatos problémák a lélek és az érzelmek területén a következő módon jelentkezhetnek: szomorúság, rosszkedv, szorongás, bezártság érzése, érzelmi fásultság, melankólia, önmagunk alábecsülése, vágy a szilárd rend, fegyelem és tisztaság elérésére, álmatlanság, fóbia, alvás közbeni beszéd. A felsorolt hangulatok és állapotok negatívan befolyásolják a tüdő, a vastagbél és a lép működését, a Vironal pedig minden ilyen esetben használható harmonizációs készítményként.

 

 

Energy Vironal adagolás:

Használat előtt a szert alaposan fel kell rázni (21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a készítmény hatékonyságát.

Naponta 3×1 cseppet csepegtessünk Vironal cseppekből, fél órával az étkezés előtt vagy után. Kiskanálra csepegtessen, és közvetlenül fogyassza, esetleg vízzel hígíthatja. A test méregtelenítése érdekében a regenerációs kúra alatt növelje a folyadékfogyasztást.


3 csepp naponta = megelőzésre szolgáló adag, 

9 csepp naponta = regenerációs adag

Terhesség esetén csak az orvossal történő konzultálás után használjon regenerációs készítményt!

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, akkut betegségek esetében maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetében csökkentse az adagot addig, amíg a rosszabbodás el nem tűnik, ezután térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, hiszen csak egy visszaható regeneráló folyamatról van szó, amely során előjöhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, és a kúra megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

3 hét használat után tartson 1 hét szünetet.

Némely esetben a regenerációhoz elegendő 1 csomag is; azaz egy hónapos adag, beleértve az 1 hetes szünetet. Komolyabb problémák esetében jó, ha egy következő adaggal folytatja a kúrát.

 

Nem tartalmaz:

 

– tartósítószert,

– alkoholt,

– cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják.

 

 

Működés, háttér

 

Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.

A Vironal bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztetették ki. Ezt a magas koncentrációjú Energy Vironal terméket speciális technológiával állítják elő.Vízben, és szeszben feloldott gyógynövényeket tartalmaz.


A Vironal elsősorban a tüdő, a vastagbél, a lép, a hármas melegítő energetikai pályáját, valamint a vékonybél összekötőjét harmonizálja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek. A tüdő pályájának elégtelen működéséből adódó tipikus szindrómák az alábbiak: nehéz légzés, köhögés, légszomj, torokfájás, izzadás, stb.

A tüdőben rendkívül fontos folyamatok zajlanak: légzés, energiaképzés. A tüdő szerv-párja a vastagbél. Amennyiben problémák jelentkeznek a vastagbélben, és ezeket nem oldjuk meg kellő gyorsasággal, rövid időn belül gondok támadnak a tüdőben is, és fordítva. Kis mennyiségű csípős ételek fogyasztása stimulálja a tüdő működését, azonban nagy mennyiségű csípős élelmiszer fogyasztása káros lehet. A tüdő a légutak segítségével áll összeköttetésben a test felszínével. A légút részei: orrüreg, garat, gége, légcső és a hörgők. Éppen ezeken a helyeken találkozik a testünk olyan hívatlan vendégekkel, amik a levegő segítségével terjednek és különböző légzési, illetőleg más betegségeket okoznak.

A vírusok világa hihetetlenül kiterjedt és változatos. Rengeteg féle betegséget okozhatnak, beleértve az influenzát, valamint a különböző megfázásokat. Csak a náthát okozó vírusból több mint kétszáz fajtát ismerünk. A hatékony vírusellenes szerek szintetizálására irányuló kísérletezés mindeddig sikertelen volt. Minden, ami megöli a vírust, az tönkreteszi a sejtszövetet is. Éppen ezért óvnunk kell szervezetünket.

A tüdő helyes működésétől függ bőrünk minősége is. Abban az esetben, ha tüdőnk jól működik, bőrünk megfelelően elasztikus és rugalmas.

A fertőzésekkel szembeni harc első védővonala a torokmandula, mert ez ellenanyagot termel. A mandulák eltávolítása gyengíti az immunrendszert, és csökkenti az ellenálló-képességet. A mandulagyulladás viszonylag veszélyes dolog, és amennyiben nem gyógyítják, olyan további komplikációkat okozhat, mint a vesegyulladás, a reumatikus láz, az abscessus, a vérmérgezés vagy a tüdőgyulladás. A megnagyobbodott torok-, illetve orrmandulák ma már általánosak.

A Energy Vironal grapefruitmag-kivonatokat tartalmaz. Ez az anyag aktívan befolyásolja a baktériumok és vírusok több, mint nyolcszáz törzsét. A Vironalban egy sor olyan növényi anyag is megtalálható, amelyek egymást szinergetikusan kiegészítve harcolnak a mikroorganizmusok ellen.

Abban az esetben, ha influenzától szenvedünk, kerüljük el a túlzottan savképző élelmiszereket (pl. édesség), ha ehhez még láz is társul növeljük a folyadékfogyasztást, és együnk sok C vitamint.

C-vitamin forrásként a Flavocel nevű Energy készítmény fogyasztását ajánljuk, ahol a C-vitamin olyan flavonoidokkal való kombinációban fordul elő, amelyek elősegítik a C-vitamin felszívódását a testben, és az egész szervezetre igen jótékonyan hatnak.A Vironal ásványokból származó bioinformációkat is tartalmaz. A készítmény ízét speciális éterolaj és mirha elegye adja. A szóban forgó elegy antivírusos, antimikrobiális, antibakteriális és gombásodás-gátló hatással bír.

 


Összetevők:

 

Őszi vérfű – lázcsillapítóként, tüdőbajok, vérzések és hasmenés esetében használatos. Kitűnő antimikrobiális és antibakteriális hatású. Felveszi a harcot az egysejtű élőlényekkel szemben.


Hársfavirág – E-vitaminhoz hasonló anyagokat tartalmaz. Izzasztószerként, vizelethajtóként, görcsoldóként és epehajtószerként használatos. Lázas megbetegedések és megfázásos betegségek esetében használatos.

Északi kakukkfű – Jól használható a staphylococcusszal, a streptococcusszal és a szalmonellával szemben, antiszeptikus és dezinfekciós hatású. Kiválóan alkalmazható övsömör, és tüdőbetegségek esetében, valamint a hörgők megbetegedéseinél és a köhögésnél.

Igazi édesgyökér – Hatóanyagai oldják a slejmet és segítik a felköhögést. Gyomorfekélynél, köszvénynél és reumánál is használatos. Különleges gyulladásgátló hatással bírnak.

Benedekfű – Antibakteriális és vírusellenes hatású. Kalcium, magnézium és kálium sókat tartalmaz, dezinfekciósan és antiszeptikusan hat. Visszaszorítja a belekben zajló erjedés és rothadás folyamatát.

Orvosi tisztesfű – Kitűnő segítőtárs a vérbőséggel és vérzéssel kísért emésztőrendszeri megbetegedéseknél. Kiváló az asztma-ellen. Felhasználható a központi idegrendszer megbetegedései esetében, valamint bakteriális gyulladásoknál.

Kerti torma – Gombaölő hatású, normalizálja a belek mikroflóráját, és kiválóan tisztítja a hörgőket.

Örménygyökér – Gombaölő hatása van. Köhögés, hörghurut, bélgyulladás, görcsök, felfújódás, cukorbetegség esetében, valamint a nyálkahártyával összefüggő megbetegedések esetében használatos.

Vízi torma – Jódot és egy sor vitamint tartalmaz. A máj-, az epehólyag-, a lép megbetegedéseire, illetőleg különböző vírusos betegségekre használatos. Pozitívan hat az anyagcserére.

Kininfű – Plazmatikus mérget tartalmaz, amely különböző fertőző betegségek kórokozóit károsítja. Malária és ehhez hasonló, lázzal és hidegrázással járó megbetegedések esetében használatos.

Nagy sarkantyúka – Olyan természetes antibiotikumokat tartalmaz, amelyek még a legkisebb koncentrációban is 46 féle Staphylococcus baktériumtörzsre, valamint a Proteus vulgarisra, az Escherichia colira, a szalmonellára és további baktériumfajtákra hat.

Keskenylevelű ökörfarkkóró – Enyhíti a nagy- és kishörgők görcseit, gyulladás gátló hatású, és kiválóan alkalmazható asztmatikus hörghurut, valamint köhögés esetében. Pozitívan hat a lép és a csecsemőmirigy működésére.

Sédkender – Igen hatékony az influenza, illetőleg vírus-megbetegedések gyógyításánál. Izzadást idéz elő. Észak-Amerika első lakosai sikeresen alkalmazták, a rendkívül súlyos, influenzához hasonló „törésláz” nevű betegség gyógyításánál.

Mirha – Stimuláló, antiszeptikus és köptető hatású, gyulladás-gátló. Torokfájásra, szájüregi gyulladásokra, fekélyekre és a tüdő fertőzéses megbetegedéseire használatos.

Afromum melegueta – A gyömbérek családjából származik. Antivírusos és penészedés-gátló hatása van. Pozitívan hat a központi idegrendszerre, a sejtek regenerációjára és az immunrendszerre.

Citrus paradisi (grapefruit) – Magjai antimikrobiális, antibakteriális, antivírusos és gombásodás-gátló hatással bírnak. A magkivonatokat fertőző gyomor- és bélbetegségek, vastagbélgyulladás, valamint a Crohnov-féle megbetegedések esetében használják. A magkivonat 1: 1000 koncentrációban is hatékony a Helicobacter pylorival szemben (ez okozza a gyomorfekélyt).

A Vironal tartalmaz még növényi, ásványi eredetű információkat, pl. jáspikövet, antimonitot, stb.


Figyelem!

Terhesség esetén csak az orvossal való konzultáció után alkalmazzon regenerációs készítményt.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.

Felhasznált irodalom:


Prof. dr. Petri Gizella: Gyógynövények és készítményeik a terápiában, Galenus Kiadó, Budapest, 2006
Rápóti–Romváry: Gyógyító növények, Medicina, Budapest, 1991
Dr. Nagy Géza: Betegségek gyógyítása gyógynövényekkel. Jegyzet a Természetgyógyászati Akadémia hallgatói részére, Budapest, 1996
Barbara és Peter Theiss: Erdők, mezők patikája, Mikrotrade Kft., Eger
Dr. Oláh Andor: A természet patikája, Kossuth Könyvkiadó, Budapest, 1987
Varró Aladár Béla: Gyógynövények gyógyhatásai, Pallas Antikvárium Kft., Gyöngyös
Michael Kraus: Aromalexikon, Ökoszerviz Kft., Budapest
Wilhelm Eisenreich, Alfred Handel, Ute E. Zimmer: Állat- és növényhatározó, Magyar Könyvklub, Budapest, 2000

A Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma által kiadott és az Európai Unió országain belül érvényes forgalomba hozatali engedély száma:


HEM-350-25.2.03/5982

Az Energy Vironal gyógynövény koncentrátum adagolástól függően 1-2 hónapig elegendő.

Kiszerelés: 30 ml

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük