Energy Droserin krém

A Energy Droserin bioinformációs, széles spektrumú, (széles körben alkalmazható) magas gyógynövénytartalmú, és a Podhájská melegvizű forrás termálvizével gazdagított, regeneráló hatású krém.

energy-gyogynoveny-droserin_krem

Kiemelt hatásterületei:

megfázás,
allergia,
immunrendszer,
kiütések,
gyermekbetegségek.

Alkalmazása az alábbi problémák esetén segíthet:

nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, középfülgyulladás, köhögés, nehéz légzés, asztma, tüdő- és hörgőbetegségek, szívtájéki fájdalom, egyes mikrobák és gombák okozta bőrbetegségek, lábszárfekély.


Előnyös hatású lehet továbbá a gerincvelő, a máj, a gyomor, a vékony- és a vastagbél fertőzéseiben és az immunrendszer csökkent működése esetén. Csillapíthatja a nyaki és a háti gerinc, a váll, valamint a kulcscsont tájékán fellépő fájdalmat is.


 

Energy Droserin gyógynövényes krém részletes ismertetője és alkalmazása

 

 • előnyös hatású légúti betegségek, köhögés, torokfájás, nátha, felső légúti és középfülgyulladás, asztma esetén, leginkább a fertőzés kezdetén képes kifejteni hatását;
 • segíti a hangszálak megfelelő működését, a légzést, valamint az arcüregek átjárhatóságát; mérsékelheti a horkolást;
 • erősíti az immunrendszert;
 • regenerálja a cigarettafüst által károsodott tüdőt;
 • hatékony a herpesz kezelésében;
 • nyugtatja a gyulladt, bepirosodott bőrt, az allergiás bőrkiütéseket, csillapítja a pikkelysömör, az ekcéma és az akne tüneteit;
 • jól alkalmazható általános alapozókrémként, száraz bőr kezelésére kézkrémként, illetve a bőr pórusainak eltömődésekor, továbbá pigmentfoltokra;
 • segíthet felfúvódás, bélproblémák és alhasi fájdalom esetén;
 • védi a szív és az érrendszer működését;
 • hasznos gennyes kiütésekre, nedvedző ekcémára, hathatós segítséget nyújt gombás fertőzéseknél;
 • a bőrbe belemasszírozva hatékonyan ellazítja a nyakizmot.

Droserin gyógynövény krém jelentősége a lelki egyensúly szempontjából

Harmonizálja a szívcsakra működését, és kiválóan alkalmazható olyan lelkiállapotokban, amelyeket szomorúság, nyugtalanság, sírás vagy szorongás kísér. Erősíti a lelket, javítja az önkifejezés és önérvényesítés (asszertivitás) képességét, erősíti az egót. Fokozza az életkedvet, segíti az önmegvalósítást, növeli az önbizalmat és az önállóságot.

Droserin gyógynövény krém alkamazása:

Az Energy Droserin krémet a megadott helyre, vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk. Az adott szervek fölötti bőrre vagy a szervek reflexív zónáira kell kenni. A készítmény könnyen felvihető, majd vízzel egyszerűen lemosható. Megfázás esetén vigyük fel a krémet a nyakra, tarkóra, orra, mellkasra, arcra, könyökhajlatra. Szívpanaszok esetén is a könyökhajlaton használandó. Középfülgyulladásnál a krémet az AUDIRON készítménnyel együtt a fül körül célszerű felkenni.
Komoly egészségügyi problémák esetén mindig konzultáljon orvosával. A cél elérése érdekében igénybe vehetők (az EAV alapelve alapján működő) segédeszközök, vagy más eljárások is.

 

Amit érdemes még tudni az Energy Droserinról


A vesepálya gyengülése szívpanaszokhoz, légzési zavarokhoz, félénkséghez vezet és félelemérzetet kelt. A kínai orvostudomány szerint a tüdő kapcsolatban áll a test felhámrétegével. Amennyiben a tüdő energiaellátása megfelelő, a felhám feszes és rugalmas. Ajánlatos ezért ügyelni a helyes lélegzésre és a tüdő regenerálódására, hiszen ezzel javíthatjuk bőrünk minőségét is. Minden magára adó embernek és minden olyan kozmetikai szalonnak, amely hangsúlyt fektet vendégei elégedettségére, a regenerációs kúrát a VIRONAL és DROSERIN készítmények alkalmazásával kellene kezdenie. A tüdő és a testfelszín működése ok-okozati összefüggésben áll egyik alapvető funkciójukkal, a tápanyag-elosztással. Vagyis a tüdő energiája a test felszínére szállítja a tápanyagot, a folyadékot, a vért, stb. Ennek köszönhetően a felhám megfelelően táplált, vérrel telített, ruganyos és kellőképpen nedves marad. A bőr csak ebben az elfogadható állapotban képes megóvni a testet a külső behatásoktól. Tehát a jó megjelenés egyik titka a tüdő helyes működése, mivel ezzel bőrünk hidratálása folyamatosan megoldható, míg a különböző hidratáló krémek csak átmenetileg nyújtanak segítséget e probléma terén.

Testünk energia-körforgásának mozgatója a negyedik energetikai centrum, amely a szegycsont környékén található. Itt helyezkedik el a csecsemőmirigy, amely – helyes funkcionálása esetén – hatást gyakorol az immunrendszerre. A DROSERIN megfelelő módon befolyásolja a negyedik energetikai központot.

A Energy Droserin egyik fő összetevője az energiadús, harmadkori tengervíz, amely a Podhájská termálforrásból származik. Egyedülálló összetétele áldásos hatású a tüdőre. Regenerációs hatóereje hosszantartóbb és mélyebb, mint a Holt-tenger vize. Páratlan ásványi összetétele sok értékes elemet foglal magában, hatásukat a krém növényi alkotórészei csupán még jobban erősítik. A Energy Droserin nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, kalciumot, nátriumot, ként, magnéziumot, foszfort, szilíciumot, bórt, stronciumot, lítiumot, vasat, valamint kisebb mennyiségben rubídiumot, cinket, céziumot, mangánt és még más ásványi elemeket. A fytoterápiából ismert, hogy a szilícium kedvező hatással van a tüdő szöveteire, a lítium nyugtatóan hat az idegrendszerre, és a sós víz jó hatással van a bőrgyulladásra. Az E vitamin és az almaecet felgyorsítja a regenerálódási folyamatokat. Az almaecet balzsama a fáradt testnek és az ernyedt bőrnek. Kitűnő, természetes AHA sav és termálvíz ásványi anyagainak keveréke.

Tökéletes bőrtisztító. A krémben lévő természetes bioinformatív anyagok együttese pozitív hatással van az erős izzadás keltette lágyéki kiütésekre.

Epepanaszok esetén ajánlatos a Energy Droserin és a REGALEN együttes használata. A Energy Droserinot külsőleg, a tüdő környékére kell kenni, míg a REGALEN belsőleg használatos. Az epe- illetve vesekövek, valamint a tüdő elégtelen működése között talán senki sem keres kapcsolatot. Az ismert cseh látnok, Ferda atya többször felhívta a figyelmet azon véleményére, miszerint ha nincs rendben a tüdő, rosszabbodhat a máj működése. A tradicionális kínai orvostudomány azt állítja: ha károsodás érte a tüdőt és a szívet, akkor az energiájuk a könyökhajlatban gyűlik össze, ha a károsodás a májban keletkezett, akkor az energia az alkarba folyik, ha a káros hatások a lépet érték, akkor a lép energiája a combokba megy át, ha pedig a vese károsodott, akkor annak energiája a térdaljban tárolódik. Ezen tapasztalatok alapján lehet alkalmazni az Energy cég meghatározott krémjeit.

A Energy Droserinben lévő tisztán növényi olajok megfelelően idomulnak a természetes alapokhoz és táplálják a bőrt. A készítmény kellemesen nyugtató rózsaillata harmonizálja az Ön gondolatait és segíti feloldani a belső feszültséget.

A biológiailag aktív növényi anyagok, ásványok (bioinformációk) összessége az energetikai pályák harmonizációjára használható, influenza, torokgyulladás, megfázás, arcüreggyulladás, a homloküreg áthűlése, köhögés, szív körüli fájdalmak, gerincvelő-gyulladás, némely mikróbás és gombás bőrfertőzés, májpanaszok, gyomorpanaszok, vékony- illetve vastagbélpanaszok, lábszárfekély esetén. Ezen kívül csökkent immunitás mellett a negyedik energetikai centrum és a csecsemőmirigy aktiválására alkalmas, valamint kiválóan alkalmazható tüdőproblémák, légcsőbántalmak, nehéz légzés, középfülgyulladás esetén. Az Energy cég VIRONAL készítményével való együttes használatát javasoljuk.

Droserin gyógynövény krém összetevői:

Gyógynövénykivonatok (kb. 49%)
pettyegetett tüdőfű, szurokfű, útifű, ökörfarkkóró, édesgyökér, japánakác, martilapu, nagy sarkantyúka, kurkuma, izsóp, kínakéreg, izlandi zuzmó, kerti kakukkfű, kenderkefű, százlevelű rózsa, arália, gyömbér, mezei zsurló, fehér mályva

Illóolajok
kámfor, édeskömény, pálmarózsa, guajakfa, sztóraxfa, teafa, fenyő, kakukkfű, mirha, eukaliptusz, boróka, gyömbér, geránium, cédrus

Egyéb anyagok
podhájskai termálvíz, len-, szezám-, ricinus-, amerikaimogyoró- és kenderolaj, kálium-humát, retinol, valamint mirha-, tömjén és sárkánycserje kivonatok kombinációja.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük