Zöld élelmiszerek

Az ENERGY a zöld élelmiszerek kínálatával azon fogyasztók kedvében jár, akik teljes biológiai értékű, természetes ételeket szeretnének fogyasztani, visszatérve az egészséges életmódhoz.


Természetesen nem ehetünk megszokott csak algákat és növényrügyeket, de ha megszokott étrendünket kiegészítjük ezekkel a zöld élelmiszerekkel, jelentős mértékben javíthatjuk a bevitt tápanyagok minőségét, és megelőzhetjük a civilizációs betegségek kialakulását.

A zöld élelmiszerekben megtalálható minden olyan alapvető tápanyag (aminosavak, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok), amely elengedhetetlenül fontos a szervezet egészséges működéséhez. Mindemellett ezek az összetevők könnyedén felszívódó, természetes formában vannak jelen.

A zöld élelmiszerek nagy mennyiségben tartalmaznak klorofillt, azaz növényi színezőanyagot, amely támogatja a szövetek regenerálódását, a vérsejtképződést, és védi a szervezetet a szennyezett környezet, valamint az ionizáló sugárzás káros hatásaitól. A zöld élelmiszerek lassítják a sejtek öregedését, javítják az általános fizikai kondíciót és a lelkiállapotot.

 

Az Energy zöld élelmiszerei

Energy Barley fiatal zöldárpa por

Energy Chlorella alga tabletta

Energy Spirulina Barley tabletta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük