Gyógynövénykirály GY.F.K – kérdések – válaszok

Használhatom az Energy készítményeket antibiotikumokkal egy időben?

Igen. Káros kölcsönhatásoktól nem kell tartania. Sőt, a Vironal alkalmazása esetén szinergikus hatást érhet el az agresszív vírusokkal szemben, miközben ezzel egy időben semlegesítheti az antibiotikumok negatív hatásait.

Kisfiam/kislányom még csak 2 éves. Használhatja az Energy készítményeit?

Az Energy készítményeit és étrend-kiegészítőit általában 3 éves kortól ajánljuk. Ha Ön ennél fiatalabb korú gyermekét szeretné természetes gyógykezelésben részesíteni, konzultáljon szaktanácsadóinkkal.

Vannak-e mellékhatásai az Energy készítményeinek? Ha igen, milyenek?

Készítményeink teljes mértékben természetes eredetűek, így mellékhatásaik csak nagyon ritkán jelentkeznek (abban az esetben fordulhatnak elő, ha a fogyasztó allergiás a termék egyik vagy másik összetevőjére). Mellékhatás esetén javasolt az előírt adagolás csökkentése és a szaktanácsadó felkeresése.

Hogyan használjam a koncentrátumokat akut, illetve krónikus állapotok kezelésére?

Akut állapotokban a készítményeket rövidebb ideig és nagyobb adagban (napi 3×4-9 csepp) adjuk, és a javulással párhuzamosan fokozatosan csökkentjük az adagolást. Krónikus betegségeknél viszont kisebb adaggal kezdünk (pl. napi 1 csepp vagy 2-3×1 csepp), majd fokozatosan növeljük az adagot.

Miért kell az üvegcsét 21-szer felráznom? Mi történik, ha elszámolom magam?

Az üvegcse felrázása a készítmény dinamizálása, a gyógynövényes összetevők tökéletes összekeveredése céljából fontos. De nem történik semmi baj, ha az üvegcsét nem pontosan 21-szer rázza fel.

Hígíthatom a készítményeket vízben (teában, esetleg kávéban)?

Mivel készítményeink bioinformációkat tartalmaznak, néhányukat vízben vagy gyenge teában hígíthatjuk. A kávé azonban erre a célra semmiképpen sem alkalmas, mert csökkentheti a készítmények hatékonyságát.

Használhatok egyszerre több készítményt is?

Gyakorlatilag igen, de az alap Pentagram® készítményeket többnyire nem. Minden az Ön állapotától függ.

Ha már egy ideje használom a Korolent, de közben influenzás lettem, amely betegségre inkább a Vironal ajánlott, mit tegyek?

A Korolen használatát 3 napra függessze fel, és kezdje el használni a Vironalt, amelyet akut állapotokban nagyobb adagokban és gyakrabban is szedhet. A vírusfertőzésnek 3 nap elteltével már az Ön ellenőrzése alá kell kerülnie. Ez után térjen vissza a Korolenhez, és a Vironalt már csak szintfenntartó adagokban szedje naponta egyszer.

Mi történik, ha megemelem az ajánlott napi adagot?

A Pentagram® készítmények erős koncentrátumok, ezért nem kell nagy adagban alkalmazni őket. Túladagolás esetén felerősödhetnek a kezelt betegség tünetei.

Használhatom a készítményeket terhesség idején?

Terhesség, szoptatás és súlyos betegség esetén a készítmények használatát beszélje meg kezelőorvosával.

Használhatom a Gynexet fogamzásgátló tablettákkal együtt?

Igen. De tudnia kell, hogy a fogamzásgátlók csökkentik a készítmények hatékonyságát.

Miért kell 3 hét használat után 1 hét szünetet tartani?

A szervezet fokozatosan hozzászokik a készítményekhez. Az ugyanolyan mértékű hatékonyság megőrzése céljából ezért növelnünk kellene az adagokat. Az egyhetes szünet tehát azt a célt szolgálja, hogy a szervezet ne szokjon hozzá a készítményekhez, így azok a későbbiekben is ugyanolyan hatásfokon működnek. A szervezet egy hét kihagyás után ismét 100 százalékban nyitottá válik a következő lépésre.