Kisgyermekes szülők bevált “trükkjei” – sok a kedvező tapasztalat, visszajelzés

2009-09-03 0 By Gyogynovenykiraly.hu

terhes, kisbaba, pelenkakiütés, hajhullás, kismama, aranyér,  szoptatás, babaápolás, fogzás, hiperaktív, hiperaktivitás, Drags Imun, Droserin, Vironal, Spiron, Audiron, Grepofit, Audiron, Probiosan, Flavocel, Skeletin, Protektin, Peralgin, meddőség, terméketlenség, Chlorella, középfül-gyulladás, hiperaktivitás, hasmenés, ételallergia,Az új Energy tagok között nagyon sok a kisgyermekes szülő. Kíváncsiak a többi gyakorlott, Energy-s szülő felhasználási tapasztalataira. Amikor bejönnek készítményekért a klubba, örömmel osztják meg velünk tapasztalataikat, de ezeket nem mindig van időm lejegyezni. Ezért e-mailben kértem meg a rutinos szülőket, írják meg, milyen készítmények, illetve termékkombinációk váltak be náluk.

Nagyon sok kedvező tapasztalatról kaptam tudósítást. Ezek nagy része az őszi-téli időszak átvészeléséről szólt. Helyben vagyunk. Újra itt az ősz, jön a tél és az új típusú (H1N1) vírus. Minden szülő igyekszik megóvni gyermeke egészségét. Akikhez az a cikk eljut, azok már rátaláltak a hatékony megoldásra, melyet úgy hívnak: Energy.

Boldoggá tesz, hogy a szülők bizalommal fordulnak a termékekhez, illetve a készítményekkel foglalkozó, azokat alkalmazó orvosokhoz és természetgyógyászokhoz. A készítmények hatékonyak a problémák kezelésében, de nem szabad megfeledkezni a megelőzésről sem, amely most még nagyobb jelentőségű, mint általában.

Másfél éves szedés után – boldog kismama

Először egy olyan anyuka tapasztalatát adom át, aki az Energy termékek segítségével lett boldog kismama. Az Energy készítmények másfél évig tartó szedése után “jött össze” a várva várt gyermekáldás – mind az öt Pentagram® cseppet szedték egymás után, minden szervüket megtisztították és energetizálták. Kitti makkegészséges és gyönyörű kislány. Az anyuka az áldott állapot alatt szedte a Vitamarin-t, a Fytomineral-t, a Skeletin-t, derék- és vállfájásra pedig a Droserin krémet használta.

A szoptatás alatt az anyuka Vironal-t szedett, ezzel támogatta a gyermek egészségét és megszüntette a puffadást. Heti 2x a fürdővizébe Droserin krémet tettek, ami a tejkiütéseket és a pattanásokat is elmulasztotta, most már kap Vironal-t, és a védőoltások után sem lázasodik be. Az áldott állapot alatt felszedett túlsúlytól úgy szabadult meg, hogy a Barley-ből készített árpaital és a Chlorella alga segítségével havonta kb. 3 kg-ot fogyott.

Volt, nincs középfülgyulladás, hiperaktivitás

Egy másik szülő 1,5 éves kisfiának a krónikusan visszatérő középfülgyulladására adta az Audiron fülcseppet, Grepofit kapszulával és Vironal cseppel kiegészítve. Azóta ez a “szentháromságuk”. Másfél havi használat után már jelentkeztek a pozitív eredmények, kb. a 3. hónap után a gyerek panaszmentes lett: megszűnt a fájdalom, azóta csak kétszer volt fülfájása, de az is elmúlt másnapra.

Óvodás korú kislányuk az első évben viszonylag gyakran betegeskedett, de mióta ő is kapja a Vironal-t és a Grepofit-ot, csak kétszer volt beteg, és az is egy-két nap leforgása alatt elmúlt. Óvodai csoportjában ő az egészség mintaképe, a legegészségesebb. Ezeket a készítményeket az óvoda megkezdése előtt érdemes adni a gyerekeknek, felkészítve őket a “szezonra” – május végéig szedik.

Egy másik Energy-s fogyasztó, aki alsó tagozatos gyerekeket tanít, hiperaktív tanítványának a Korolen-t és a Vitamarin-t ajánlotta. Már 2 hónap után látszott a változás, a gyerek nem állt ki a sorból, nem szólt közbe, nem zavarja a társait. (Hiperaktív gyerekek kapcsán ezt a tapasztalatot már többször hallottam, 2-3 hónap halolaj-fogyasztás után, de a termékek a tanulást is megkönnyítik, jobban fog a kicsik agya.)

Élelmes anyukák, gyógyuló gyerekek

Egy másik anyuka is megosztotta a tapasztalatait, “trükkjeit” a termékekkel kapcsolatban. Pl. ha a gyereknek Drags Imun-t szeretne adni, de az íze miatt nem veszi be, akkor szívószállal issza meg, így a “fincsi” ízét nem érzi. Van olyan gyerek, aki orrfolyáskor és fülfájáskor nem engedi, hogy a fülébe belecseppentsék az Audiron-t. Az élelmes anyuka úgy oldotta meg a helyzetet, hogy miután elaludt a gyerek, vattára cseppentette és bedugta éjszakára a gyerek füleibe. Az Audiron-t még úgy is használják, hogy fültisztítóra cseppentik, és az orrüreget áttörlik vele.

A Spiron-t a szülők az óvodai vagy iskolai csoportban is előszeretettel alkalmazzák, mert fertőtleníti a levegőt. Így ha beteg gyermek van a csoportban, csökken a fertőzés veszélye. De a SPIRON-nak azt a tulajdonságát is jól ki tudják használni, hogy nyugtat – az óvodában jobban alszanak, az iskolában pedig jobban figyelnek a gyerekek.

Hasmenés, táplálékallergia

Hasmenés is előfordul a gyerekeknél, ilyenkor sokszor adnak a gyereknek “hasfogót”. Pedig ezt jobb lenne elkerülni, nehogy a kórokozó “bent ragadjon”. Vironal-lal, Regalen-nel, Probiosan-nal rendezhető a probléma.

Egy élelmiszerallergiás kislány alig tudott valamit enni, mert mindentől kiütése volt. A Peralgin-t szedte, és most már meg tud enni a testvéreivel egy-egy Túró Rudit, és az semmilyen problémát nem vált ki.

Az egyik anyuka a “horror” időszakaként említette azokat az éveket, amíg nem ismerte az Energy-t. Hatéves volt a kislánya, mikor rátalált a Vironal-ra, aztán folyamatosan kipróbálták a termékeket – azóta is nagy megelégedéssel használják őket. Ma már a leány 12 éves, ha nyaralni vagy osztálykirándulásra megy, viszi a készítményeket (Vironal, Grepofit, Flavocel, Peralgin), és önállóan adagolja magának megelőzés céljából, ha pedig gond adódna, az édesanyja telefonon látja el adagolási tanácsokkal.

A legkisebb korosztálynál bevált adagolások

Összefoglalásként megemlítem, hogy melyik terméknek milyen adagolása vált be leginkább a gyerekeknél. A Vironal-ból 2×1 csepp a kisebb, 2×2 csepp a nagyobb gyerekeknél a megelőzésre szolgáló adag. Betegség esetén a napi kétszeri adagot ötszörire is fel lehet emelni a kritikus 2-3 napban. Az új, 180 szemes Grepofit-ból óvodás korúnak egy szem, kisiskolásnak 2, nátha vagy más probléma esetén a háromszorosára emelhető a napi adag. Az immunerősítő Flavocel-ből napi 1 db elég a legtöbb gyereknek. Ha nem tudja lenyelni, hideg teában feloldható. Sok gyerek egészségtelenül táplálkozik (kóla, csoki, chips), csontozatuk nem elég erős, sok a törés. Ez megelőzhető vagy kezelhető Skeletin-nel, amely szintén olyan méretű lett, hogy a gyerekek könnyen be tudják venni. A halolaj a tanulást segíti. A Drags Imun láz esetén kiválóan működik (növényi antibiotikumként), kombinálható Vironal-lal. A Droserin krém megfázáskor használható, és hasfájásra is hatékony. A Protektin krémmel az ekcémás, kiütéses bőrt lehet kezelni. Ha szükséges volt antibiotikum-kezelés, a hasznos bélflóra visszapótlására tökéletes a Probiosan.


Forrás: Energy Vitae magazin 2009. novemberi száma