Mit ajánl az Energy a kismamáknak?

2010-05-03 0 By Gyogynovenykiraly.hu

Terhesség, meddőség, felkészülés a terhességre, kismama, fogantatás,  Cytosan, Gynex, Fytomineral,  Korolen, Flavocel, magzat, terméketlenség,A várandósság ideje egy nő életében az egyik legfontosabb időszak. Az egészséges babáért és mamáért, könnyű szülésért, sikeres szoptatásért sokat tehetnek. Amíg gyógypedagógusként dolgoztam, naponta találkoztam olyan gyermekekkel, akik fogyatékosságának oka egyértelmű volt, és megfelelő felkészüléssel a sérülések megelőzhetőek lettek volna.

Az Energy segítsége azért fontos, mert az életnek ez a területe is eltávolodott a természetestől. Az orvostudomány egyre fejlettebb, a sérült gyermek mégis egyre több.

Az első szülés ideje15-18 éves kor helyett 20-45 éves korra változott a tanulás folytatása, és az egzisztenciális háttér megteremtése miatt. A gyermekek száma 4-8-ról lecsökkent 1-3-ra. Az első szülés előtt sokan szednek évekig fogamzásgátló tablettát. Gyakran vesznek be más gyógyszereket: antibiotikumot, fájdalomcsillapítót, allergia elleni gyógyszert, megfázásra aszpirin származékokat, és sorolhatnánk. Ételeink java része tartósított, mesterséges anyagokkal teli. A hölgyek szoláriumba járnak, és terjed a szilikonos mellplasztika. A fiatalok között előfordul a diszkó drogok, és a marihuánás cigaretta használata, sok kólát és light italt fogyasztanak.

Amikor gyulladások, abortusz, dohányzás, vagy a felhalmozódott méreganyagok miatt később a várt fogamzás elmarad, az orvosok hormonális úton segítik a folyamatot. A mesterségesen, hormonkészítménnyel kezelt, vagy lombikban fogant gyermekek jelentős részénél gondok vannak. Sokuknak gyengébb az immunrendszerük, és évekkel később könnyebben lép föl tanulási és magatartási probléma, stressz tüneteik vannak. Felnőtt korukban, ha ők is gyermeket akarnak, gyakrabban szorulnak hormonkezelésre, mesterséges megtermékenyítésre, mint azok, akik természetes úton fogantak. Ez a koraszülöttekre is igaz.

Sok nő éppen a hormonkezelés miatt lesz terméketlen. Ezek az asszonyok sok áldozatot hoznak azért, hogy gyermekük legyen, de a természet segítése helyett az orvostudomány mesterséges módszerei sokuknak nem jók. A felelősség minden esetben a leendő szülőké, akárkihez is fordultak, akármilyen segítséget vettek igénybe! A gyermeket nekik kell felnevelni, és a gyermektelenség szomorúsága is az övék.

Gyógyítani, egészségesnek lenni csak a természettel összhangban lehet!

Amíg egy nő anya lesz, az alatt az időszak alatt sok lehetőség van arra, hogy a testébe méreganyagok jussanak be táplálékból, gyógyszerekből éskörnyezeti ártalmakból. Ha kevés vizet iszik, és sok mesterséges ételt fogyaszt, felhalmozódhatnak a fel nem dolgozott anyagok. A szervezet igyekszik megbirkózni ezeknek az eltávolításával. A máj, vese, tüdő, belek, bőr stb. eltávolítják, ha a felhalmozódás nem gyorsabb. A fizikai mozgás, megfelelő vízmennyiség fogyasztása, és az izzadás segíti a kiválasztást.

Minden váladék, ami a testből kifelé igyekszik, hordoz hulladék anyagot. Ilyen a vizelet, széklet, kilélegzett levegő, izzadtság, könny, nyál, sperma, menstruációs vér. Maga a gyermek is kifelé haladó az anyai szervezet szempontjából, ezért a fölösleges anyagok lerakódhatnak a sejtjeiben. Minél több gyermeket szül egy nő, annál kevesebb szervezetében a méreganyag. Ha 3 évnél több idő telik el a két terhesség között, a testben ugyanannyi káros anyag halmozódhat fel, mint az első gyermeknél.

A szülés elött adott gyógyszer, fájdalomcsillapító az anya és a gyerek szervezetében maradhat. Különféle energia hiányos állapotok, éjszakai nyugtalanság, későbbi tanulási problémák oka lehet.

Legszebb és legegészségesebb gyerekek fiatal egészséges szülőktől, szerelemből fogannak.

Aki szülőképes korban van, annak érdemes szervezetét időnként méregteleníteni és a káros szenvedélyeket abbahagyni, akkor is ha még nem akar gyermeket.

Huszonhat év fölött a terhességet tervezni is lehet. Ebben a korban már a leendő szülők tudatosabbak. Azok a párok, akik dohányoztak, sok kólát, energia italt ittak, mesterséges édesítőszerrel készült light italt fogyasztottak, fogamzásgátlót, vagy más gyógyszereket szedtek, rendszeresen mikróhullám sütőben készített ételeket fogyasztottak, munkahelyükön mezőgazdasági, vagy labor stb. vegyszereknek, sugárzásnak, környezeti ártalomnak, vagy nagy stressznek voltak kitéve.

Szülész orvosok, és a genetikusok szerint legalább három hónapot szánjanak a felkészülésre. Ez az idő hosszabb legyen, ha veszélyeztető tényezőknek voltak kitéve a leendő szülők.

A kúra ideje alatt olyan fogamzásgátlási módszert alkalmazzanak, amely nem tabletta, pl. óvszert. Ha mégis bekövetkezik a fogamzás, a méregtelenítő kúrát hagyják abba. Nem okoz semmilyen problémát, ha a terhesség első néhány hetében még szedték.

Az a pár, amelyik két éve próbálkozik sikertelenül a fogantatással, vizsgáltassa meg magát orvossal is.

Az Energy belső használatú készítményei méreganyag felszabadító hatásuk miatt várandós anyáknak nem adhatók, de a terhességre fel lehet készülni a segítségükkel. Ajánlatos a pár mindkét tagjának szednie. Ne feledkezzenek meg a napi 2 liter víz fogyasztásáról.

1. Három hónapos felkészülés: Azoknak akiknek nincs sok méreganyag a testükben. Átlagos életet éltek.

1 doboz Cytosan, napi 1 kapszula, három hónapig. Három hét szedés, 1 hét szünet.

Párhuzamosan 1 ü. Renol 2 hónapig, majd 1 ü. Gynex 1 hónapig Flavocellel, Fytominerallal. A Gynexet lehet folytatni a kívánt fogamzás bekövetkeztéig,

2. Öt hónapos felkészülés. Azoknak, akik fogamzásgátlót szedtek, 30 év fölött, akinek műtétje, abortusza volt, aki hosszabb ideig szedett gyógyszert, rendszeresen kólát és energia italt fogyasztott.

Cytosan, napi 1 kapszula. Párhuzamosan Vironallal kezdve havi váltással a Pentagramm cseppek. Napi 2-szer 3 csepp. A szüneteket is meg kell tartani. Flavocel és Fytomineral is jó mellé.

3. 10 hónapos felkészülés azoknak, akiknek sikertelen terhessége, halvaszülése volt, beteg gyermeke született, gyógyszert szedett, munkahelyén sugárzásnak, vegyszereknek volt kitéve. Cisztája van, vagy miómája. Veszélyes munkahely esetén kérhetik az orvost, hogy azonnal vegye táppénzre a kismamát, amint a terhesség kiderül.

1 doboz Cytosan, napi 1 kapszula. Ez 3 hónapig elég. Párhuzamosan a Pentagrammot havi váltással szedni. Ha végig ér a körön, kezdje újra. Cytosan a második körben már nem szükséges, szedhet helyette Fytomineralt, Flavocelt.

Ha fertőzése van, a Drags imun kiegészítheti a kúrát. Fogainak védelmében használja az Energy fogkrémeket: Gyémánt, Silix és Balsamio, és szájvízként a Drags Imunt vízben hígítva, ilyenkor ne nyelje le. Fürödhet Balneol fürdőben.

Aki egészséges gyermeket szeretne, hagyja abba az önmérgezést: dohányzást, kóla és energia ital, csokoládé, gyógyszerfogyasztást, kerülje a ligh italokat, primőr zöldséget, a vegyszereket, sugárzást, (számítógép, TV napi 1 óránál több) igyon sok vizet, fogyasszon egészséges ételeket. Lehetőség szerint menjen a természetbe. Még a terhesség előtt tetesse rendbe a fogait.

Alkoholból csak a “gyógyszer” kategóriába tartozó minőségi vörösbort húsétkezés után (koleszterinszint ellen), vagy estére tokaji aszút (ásványi anyag pótlás, altató) néhány evőkanálnyit, de egy deciliternél nem többet.

Mobiltelefonján használjon sugárzásvédőt. Soha ne viselje nyakban, övön: szív, vese, petefészek, méh fölött. Táskában, vagy combnál oldalzsebben hordja. Számítógép monitorát védje le szűrővel, vagy ha lehet, cserélje laptopra, vagy kevésbé sugárzó képernyőre. Mikrohullámú sütőt ritkán használjon.

Semmilyen gyógyszert ne vegyen be, helyette gyógyteát, Energy cseppet fogyasszon, mozogjon sokat szabad levegőn, pihenje ki, és érezze jól magát.

Kérdezze meg orvosát, lehete szokásos gyógyszerét gyengébbel, vagy gyógynövénnyel helyettesíteni. Ha orvosa úgy ítéli meg, mindenképpen szednie kell a gyógyszerét, akkor ne hagyja abba. Ha beteg, előbb gyógyuljon meg, tisztuljon meg, aztán vállalkozzon csak gyermekre. Akinek nőgyógyászati panasza, miómája, cisztája van, előbb szüntesse meg. Energy cseppekkel ezek egy év alatt eltűnnek. Fontos, hogy lelkileg is érezze jól magát a párjával együtt.

AKAROM, hogy legyen! – helyett – ELFOGADOM, hogy jöjjön…

A fogantatás legnagyobb ellensége a görcsös akarat, a teljesítménykényszer, és az időre, hőmérőre való szeretkezés, ami elveszi a kedvet az egésztől. Ha félelmek vannak a háttérben, kineziológiával fel lehet oldani ezeket. Félhetnek a leendő szülők az alábbi problémáktól: anyagi csőd, sérült gyerek van a családban, félnek az öröklődéstől, szüléstől.

Esetleg a pár annyira harmonikus kapcsolatban él, mindenük megvan, és a gyerek ezt felboríthatná.

Mottó:

Minden gyerek rákeni a vajas kenyeret a drága szőnyegre. (Minél drágább a szőnyeg, annál inkább)

Ha bekövetkezett a várva várt fogantatás, a kismama hagyja abba az Energy cseppek, kapszulák szedését. A krémek használata ajánlott a belsőleg szedhető cseppekkel szemben. Visszér esetén, vagy szívpanaszokra Ruticelit. Petefészek ciszta, vagy nőgyógyászati gyulladások esetén a Cytovital krém helyileg. Májpanaszok, bőrproblémák esetén Protektin krém. Ízületi, vagy vese fájdalomra Artrin. Amit szedhet, az a Flavocel, és kimérés alapján kb. napi 2–3 csepp Fytomineral. Három hét szedés után 1 hét szünet. Ha megfázik, Vironalt szedhet antibiotikum helyett, amíg meggyógyul, kombinálhatja Flavocellel, Droserin krémmel, Spiron sprayjel. Fogait védje az Energy fogkrémjeivel.

Amikor a kismama érzi a vajúdás első jeleit, vehet be Gynexet, könnyíti a szülést. A kórházba mindenképpen vigyen magával belőle. Szülés után segíti a méh összehúzódását, elindítja a tejtermelést. Az anyatejen keresztül bejut a baba gyomrába, aki nem lesz hasfájós, és jól fog aludni. Ebben az időszakban az apukának érdemes Korolent szednie.

Ha a sors egy anyukát sérült gyermeke megszületése után vetett az Energy közelébe, még mindig tudunk segíteni. Korolen szedésével sokat javíthat az állapoton. Az agy, és az idegrendszer gyorsan fejlődik, és a Korolen segíthet bizonyos érrendszeri problémák kiellensúlyozásában, nyugodt alvásban, mozgásfejlődés elindításában, epilepsziás állapotok javításában.

Magyarországon több mint ezer baba fogantatását segítette már a Gynex. Sok gyermek édesanyja szedett szoptatás alatt Gynexet, vagy Korolent. Ezek a babák gyönyörűek, nyugodtak, erősek, és tele vannak energiával. Az anyukáknak semmi gondjuk nem volt a szoptatással.

Jó egészséget kívánok! Szilágyi Judit pszichopedagógus, természetgyógyász vizsgát tett kineziológia oktató

Forrás: Energy Vitae magazin 2003. novemberi száma