Spiron: A hatékonyság 10 pontja

2009-09-03 0 By Gyogynovenykiraly.hu

Spiron: a hatékonyság 10 pontja

  1. BETEGSÉGMEGELŐZÉS: ez a Spiron legismertebb használati módja. Ruhára fújva védelmet biztosít a fertőzésekkel szemben azokon a helyeken, ahol nagyobb a fertőzésveszély, például munkahelyen, iskolában, üzletekben vagy tömegközlekedési eszközökön. A kórokozók, vírusok, baktériumok az illóolajok – számukra túlságosan agresszív – környezetében elpusztulnak.

  2. SEBFERTŐTLENÍTÉS: az antiszeptikus hatású illóolajok tisztítják a sebet, megakadályozzák a gyulladást, és elősegítik a sebgyógyulást. A Spiron kiválóan alkalmazható apróbb felületi sérülések, valamint gennyes tályogok kezelésére, de használata száraz bőr esetében nem javasolt. Nagyon óvatosan a hüvely nyálkahártyájának kezelésére is használható (messziről kell fújni); elősegíti a szülés következtében sérült nyálkahártya gyógyulását.

  3. VÉRZÉS ELÁLLÍTÁSA: a vérző, vágott sebeket érdemes a sérülés után azonnal befújni a készítménnyel (de csak akkor, ha a seb nem túl mély), a bőr azonnal összezáródik.

  4. KÉZTISZTÍTÁS: a Spiron azonnal megtisztítja a koszos és izzadt kezeket. Ezt a tulajdonságát leginkább a természetben vagy vízhiány esetén lehet kihasználni. A tiszta kezeket pedig kellemesen dezodorálja.

  5. LÉGTISZTÍTÁS: a készítményben levő illóolajok megtisztítják a levegőt a kórokozóktól. Összességében kellemessé varázsolják a környezetet.

  6. ROVARŰZŐ SZER: a Spiron illata távol tartja a szúnyogokat, kullancsokat és pókokat. Ha a már befészkelődött kullancsot lefújjuk Spironnal, könnyebben ki tudjuk venni.

  7. ALVÁS: a Spiron elősegíti a nyugodt elalvást. Már a legkisebb gyermekeknél is kiválóan alkalmazható.

  8. NYUGTATÓ HATÁS: a Spironban levő illóolajok enyhén nyugtató hatásúak, erősítik az idegrendszert, és segítik az összpontosítást. Antidepresszáns hatásúak, és javítják a kedélyállapotot.

  9. FRISSÍTÉS: a Spiron a létező legjobb autóillatosító parfüm. Javítja a koncentráló képességet, valamint növeli az éberséget, és felfrissíti a tudatot. Képes gyorsan megszüntetni a fáradság érzését. Mint láttuk, egyéb okokból is hasznos, ha magunkkal visszük.

  10. AZ AURA VÉDELME: a Spiron kiválóan használható energetikai pajzsként.

Összeállította: Tereza Viktorová

Forrás: Energy Vitae magazin 2009. novemberi száma