Tapasztalataim az Annonával

2018-07-20 0 By Gyogynovenykiraly.hu
Tapasztalataim  az Annonával

Az Annonával először a magas vérnyomás gyógyítása kapcsán találkoztam. A leveleiből készített főzetet használtam. Hosszan tartó alkalmazása mellett a vérnyomás olyannyira csökkent, hogy az orvosok módosíthatták az allopátiás gyógykezelést. Ha pedig csak vérnyomás-ingadozásról volt szó, azt az Annona  olyan szépen rendbe hozta, hogy még gyógyszeres kezelésre sem volt szükség.

Annona_muricata_forte

A főzetet nemcsak magas vérnyomással küzdő embereknek, hanem a II.  típusú cukorbetegségben szenvedőknek is ajánlani kezdtem, és rájöttem, hogy a növény ezen a területen is kiválóan működik. Azt, hogy a betegeim egész télen nem fáztak meg, inkább az immunrendszerük megerősödésének számlájára írtam, és valahogy nem kapcsoltam össze az Annona főzetének fogyasztásával.

Aztán jött az ENERGY az ANNONIA FORTE-val, így ez a csodálatos növény elérhetővé vált szinte mindenki számára. Mivel engem elsősorban daganatos betegségekben szenvedők és különböző okoknál fogva legyengült immunrendszerű betegek keresnek fel, figyelni kezdtem, hogy az Annona milyen egyéb jótékony hatással van a szervezetükre. Sokkal egyszerűbb volt számukra a cseppek alkalmazása, mint a teáé, annak kicsit bonyolult elkészítése miatt.

DAGANATOS BETEGEKNEK

Először az onkológiai betegeknek kezdtem ajánlani az ANNONA  FORTE-t, és mivel mindig tesztelem a cseppek mennyiségét, egy idő után úgy tapasztaltam, hogy ezeknek a súlyos betegeknek túlságosan kicsi adagot írok elő (rendszerint napi 2-3 cseppet). Ezért napi 2×5 cseppre növeltem az adagot, és az eredményeken mindnyájan meglepődtünk! Mivel a toxinokkal és parazitákkal teli szervezetüknek ez túl sok volt, a legtöbb betegnél hirtelen és rendkívül kellemetlen reakciókat váltott ki a készítmény. Főleg hasmenés és légzési problémák jelentkeztek. Az egyik betegemnél a veseműködés is blokkolódott. Éppen azon a területen adódtak problémák, ahol a szervezetben a legnagyobb volt a terhelés. Ezért visszatértem a napi 2-3  cseppes adagoláshoz, ugyanakkor előírtam a szervezet megtisztítására szolgáló teák fogyasztását. Az adagolást csak a tisztítást követően növeltem napi 3×10 cseppre. A betegeknél ez után már nem jelentkezett semmiféle negatív reakció. Sőt, egyre jobban érezték magukat, és feltöltődtek energiával. A betegeim között gyerekek is vannak, főleg leukémiások. Elmondhatom, hogy nagyon jól reagálnak az Annonás kezelésre, és szepszis sem jelentkezik náluk, ami egyébként ilyen esetekben általános.

Fontos tudni, hogy az ANNONA FORTE-t transzplantációknál, illetve olyan esetekben nem szabad használni, amikor az immunitást alacsonyan kell tartani.

IMMUNRENDSZER, LÉLEK

Ha viszont az immunrendszert erősítenünk kell, az ANNONA FORTE a legjobb választás, és ilyenkor elég belőle napi 1×5 csepp. Az óvodáskorú gyerekeknek is ajánlom, napi 1×1 csepp adagban. Biztosak lehetünk abban, hogy a gyerekeket nem fogja megtámadni a bélféreg, ami sajnos napjainkban egyre gyakrabban fordul elő. Ha a gyerekek megbetegednek, akkor antibiotikumok helyett adjunk nekik naponta 5 csepp ANNONA FORTE-t és 10 csepp DRAGS IMUN-t. Ennek segítségével nem lesz szükségük lázcsillapítóra, és kis szervezetük igen jól reagál az említett gyógymódra.

Akadnak olyan betegeim is, akik légkondicionált helyiségekben dolgoznak, és ezt igencsak nehezen viselik. Állandóan duzzadtak a nyálkahártyáik, elmegy a hangjuk, esetleg nem tudnak megszabadulni a köhögéstől. Amikor elkezdték rendszeresen használni az ANNONA  FORTE-t (napi 1×5 csepp adagban), nem csak arról számoltak be, hogy a tüneteik megszűntek. Jótékony hatásként jelentkezett az is, hogy belülről hihetetlenül megnyugodtak, többé már nem lehetett könnyen kihozni őket a sodrukból. A növény tehát a pszichikumra is előnyösen hat akkor, ha nincs szó súlyosabb betegségről, csak kiegyensúlyozatlanságról vagy félelemről.

A  bélinfluenza szezonjában az ANNONA FORTE adagolását REGALEN-nel kombináltam, és remekül működött a dolog. A  betegek 3 nap leforgása alatt újra fittek lettek, ismét mehettek dolgozni. Ezt elsősorban azok értékelték nagyra, akiknek saját vállalkozásuk van, és nem eshetnek ki hosszú időre az üzlet pörgéséből. Rendszerint 10 csepp ANNONA FORTE és 20 csepp REGALEN szedését javasoltam nekik. Gyerekeknek fele ekkora adag is bőven elegendő.

ATÓPIÁS EKCÉMA

Az ANNONA  FORTE nálam az atópiás ekcéma kezelésére is kiválóan bevált. A kisbabák szervezete ilyen esetben már az édesanyától hozza magával a méreganyagokat, ezért nagyon alapos tisztításra van szükség. Csecsemőknél azt javaslom, hogy 10 cseppet csepegtessenek a pici fürdővizébe minden este, az édesanya pedig vegyen be naponta 2 cseppet, hogy az anyatejbe is átmenjenek az információk. Továbbá ajánlom, hogy csepegtessenek 10 csepp ANNONA FORTE-t, 5 csepp REGALEN-t és 5 csepp RENOL-t abba a krémbe, amellyel a kicsi testét kenegetik. A babák teste eleinte bepirosodik, ám később teljes egészében megtisztul, és a bőr csak száraz marad. 

CICÁKNAK

Mivel nekem is vannak otthon cicáim, akik szüntelenül ki-be járkálnak, szeretném, ha egészségesek és főleg parazitamentesek maradnának. Ezért csepegtetek naponta a tejükbe 2 csepp ANNONA FORTE-t. Az eredményről tanúskodik a 17 éves kandúrunk állapota is, aki még mindig imád fára mászni.

YVETA KNOBLOCHOVÁ

Forrás: Vitae magazin 2016. decemberi száma