Vásárlási információ

Általános Szerződési Feltételek (ASZF)

Eladó, szolgáltató adatai

Petneházi Szilvia e.v.
5516. Körösladány, Batthyány út 36.
Adószám: 65158173-2-24
Váll.ig.szám: ES-222695

 

Általános tudnivalók, feltételek

Árak

Oldalon található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót és csak az online rendelés esetén érvényesek. A termékek eladási ára nem tartalmazza a postaköltséget.

Vásárlás

Az oldalak böngészéséhez és a vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia. A megrendelés elküldésével egyidejűleg elismeri, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti, elfogadja. A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában jognyilatkozatnak minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása.

Rendelés – visszaigazolás – szállítás

Rendelés menete: A kiválasztott terméket a darabszámok beírása, és a személyes ill. számlázási adatok kitöltése után a megrendelés gombra kattintva véglegesítheti.

Rendelés – Visszaigazolás

A webáruházban leadott rendelés után néhány percen belül megkapja automatikus visszaigazoló levelünket. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelés részletes adatait. Fontos! Ha a Rendelés visszaigazolása nem érkezik meg néhány percen belül, vagy egy – két órán belül, akkor valószínűleg hibás e-mail címet adott meg, vagy valamilyen technikai probléma lépett közbe. Ebben az esetben kérem arjon az info(kukac)gyogynovenykiraly(pont)hu email címre, és jelezze felénk.

Szállítás, fizetés

A termékeket átutalással tudja megrendelni. A szállítási költség egységesen 500 ft. A termék(ek)et az átutalás teljesítése után ajánlott küldeményként postázzuk.

A honlap tulajdonosának felelősségvállalása

Az oldal tevékenységének megvalósításához a termékkínálat, és a szállítás terén partnerekkel működik együtt, így a vásárlási szerződés teljesülését a partnerek szerződésteljesítése is befolyásolhatja.  Személy szerint megteszünk mindent azért, hogy az oldalon megjelenő adatok a lehető legpontosabbak legyenek. Az oldalon történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra. A www.gyogynovenykiraly.hu oldal üzemeltetője semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglalt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek azok be: az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adathiba bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza az oldal akadálytalan működését és a vásárlást bármilyen meghibásodás, bármely eszközben a kommunikációs vonalakon bármilyen adatvesztés bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei a szolgáltató hálózatban

A szerződés hatálya

A szerződés a rendelés elküldésével, visszaigazolásával és a kiszállítással zárul le. A szerződés semmisnek tekinthető akkor, ha a regisztráció hiányos adatokat tartalmaz.

Szavatosság

A vásárlót a vásárláskor megilleti a szavatosság (Ptk 305-311. §). Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

Jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényétt jelezheti az alábbi e-mail címen: info(kukac)gyogynovenykiraly(pont)hu.

Adatai védelme

Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolom. Harmadik félnek nem adom át.

Ügyfélszolgálat

Ha kérdése lenne, tájékoztatásra van szüksége, kérem írjon az info(kukac)gyogynovenykiraly(pont)hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük